Dün gercekleştiren çift kale maçta Oğuz Çetin'den son taktikler geldi. Sahasında zorlu bir Karşıyaka maçı oynayacak olan Boluspor maçın taktiğini denedi.
Oğuz Çetin antrenman öncesi, oyuncularına rakibin durumu hakında bilgi verirken Hepiniz Karşıyaka'nın durumunu biliyorsunuz. İki hafdadır sahadan istedikleri sonuçları alamıyorlar. Durumları bizi aldatmasın. Çok iyi bir kadroları var. Kaliteleri tartışılmaz ona göre biz artık rakibi ve üç puanı düşünelim” mesajını verdi.
Oyuncularına rakipde eski oyuncuların olmasından dolayıda dikkatlerini çekern Çetin, Bize karşı farklı motive olacaklar. Onun için zor bir rakip bizi bekliyor” dediği gelen bilgiler arasında.
Taktik antrenmanında ve çift kale maçta çabuk ve isabetli oynamalarını söyleyen Oğuz Çetin, Durarak değil, haraketli oynayın. Bu son provalarımız” dedi. Kırmızı beyazlı oyuncuların ilk olarak yarı alanda yapılan oyunda isabetli pas ve çabuk oynamaları dikkat çekerken, hırslarıda görünmeye değerdi. İlk olarak antrenmanda dar alanda ve yarı alanda yapılan oyunsal taktik antrenmanına uzun bir süre önem veren Oğuz Çetin, futbolcularına bu çalışmada minyatür kalelerede gol atmalarını istedi. Yüksek tempoda yapılan taktiksel antrenman daha sonra yerini çift kale maça bıraktı. Bu maçta da son eksiklikleri gören Çetin, çalışmanın temposundan dolayı oyuncularını tebrik etti.