Boluspor Yönetimi Teknik Direktör adayları arasında Bursaspor' u ve Gençlerbirliği takımlarını çalıştıran Teknik Direktör İrfan Buz Bolu'ya davet edildi .Genç teknik adam bu gün Bolu'ya gelerek yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirecek.

Kırmızı beyazlı yönetimin teknik direktörlük için görüştüğü isimler bir bir gündeme gelirken şimdiki hedef ise İrfan Buz oldu. Yeni sezonda Boluspor futbol takımını kaliteli bir teknik adama teslim etmek isteyen kurmaylar, Bursaspor ve Gençlerbirliği takımlarında, ismini duyuran genç teknik adamla, görüşme yapılacağı söyleniyor. Bugün Bolu'ya davet edilen İrfan Buz gün içinde bir görüşme yapmasıyla birlikte Boluspor yönetimiyle fikir alışverişinde bulunacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

15.04.1967 İstanbul doğumlu olan İrfan Buz 1971 yılında ailesi ile birlikte Almanya'ya göç etti. Almanya'da öğrenimini tamamladıktan sonra Dortmund Üniversitesi Teknik İnşaat bölümünden inşaat teknikeri olarak mezun oldu. Almanya'nın çeşitli kulüplerinde futbol oynadıktan sonra 1988 yılında Almanya 3. Lig takımlarından Lüdenscheid takımından Türkiye 1. ligi futbol takımı Sarıyer Spor Kulübü'ne transfer oldu. Daha sonra sırası ile Vanspor ve Sakaryaspor'da oynadıktan sonra 1995 yılında Almanya'dan teklif alarak bu ülkeye geri döndü. Almanya'da futbol kariyerine devam ederken Barışspor Hackenberg takımında antrenör futbolcu olarak teklif aldı ve bu takımda antrenörlük hayatına başladı.Türkiye de Bursaspor ve Gençlerbirliği takımlarını çalıştırdı. Haber Merkezi