31 Mart Pazar günü(yarın) saat 14.00'de Atatürk Orman Parkı'nda yapılacak olan ve tüm vatandaşların davetli olduğu Büyük Bahar Buluşmasında, ilimizde yaşayan ve 4 yıllık üniversiteyi kazanan tüm üniversite öğrencilerine verilecek dizüstü bilgisayarların dağıtımı yapılacak.
Eğitime destek veren Bolu Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yıl da üniversite öğrencilerine katkıda bulunacak.
Bolu Belediyesi, bu yıl 4‘üncüsünü düzenleyeceği geleneksel bilgisayar dağıtımında vatandaşları da yanında görmek için Büyük Bahar Buluşması adında bir organizasyon düzenledi.
Organizasyonda 2012 yılında 4 yıl ve üzeri örgün eğitim yapan üniversitelerden birine kayıt yaptırmış, Bolu Merkez İlçedeki lise ve dengi okullardan mezun öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye edecek.
Bilgisayar dağıtım töreni, şölen havasında geçmesi için vatandaşlarla birlikte Bolu'nun cazibe merkezi olan Atatürk Orman Parkı'nda yapılacak
‘Büyük Bahar Buluşması'na tüm Bolulular davetli. Programda çocuk tiyatrosu ve sihirbaz gösterileri, halk oyunlarından yemek ikramı gibi birçok etkinlik olacak.