Bolu Belediye Başkanlığı'nın ev sahipliğinde düzenlenen, Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Ankara Şubesi geleneksel iftar programı bu sene Gölcük'te yapıldı. Programa çok sayıda üst düzey bürokrat katıldı.

HABER: EMRAH ÖGET
Geleneksel olarak her yıl Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı tarafından düzenlenen iftar programı bu sene de Bolu Belediyesinin katkılarıyla Gölcük'te gerçekleştirildi. Programa Bolu Valisi Aydın Baruş, Düzce Valisi Ali Fidan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Yıldırım Beyazit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Ankara Şube Başkanı Yakup Evirgen, Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu üyeleri, Danıştay üyeleri, ilçe Belediye Başkanları, Başkan yardımcıları, kamu kurumu müdürleri gibi isimler katıldı. Akşam ezanının ardından iftarın yapılması ile birlikte Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Ankara Şube Başkanı Yakup Evirgen, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ve Bolu Valisi Aydın Baruş kürsüye çıkarak programa katılanları selamladı ve kısa bir konuşma gerçekleştirdi.
Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Ankara Şube Başkanı Yakup Evirgen, Uzak yakın demeyip iftar programımıza gelen herkese bu iftara katıldığınız için şükranlarımı arz ediyorum, Tabiatın kalbi olan Bolu'da, Bolu'nun tabiat kalbi olan Gölcük'te bize ev sahipliği yaptığı için Bolu Belediye Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Uzak yakın demeden, Bolu dışından ve Bolu içinden ve bütün ülkeye yayılmış Boluluları bir araya getirmek için, tanışmak, kaynaşmak ve dayanışmamızı artırmak maksadıyla bundan sonra da programlarımıza devam edeceğiz. Bu programlarının başında da önümüzdeki günlerde çok geniş katılımlı bir piknik planlıyoruz. Bu pikniğimizi de ayrıca sizlere duyuracağız ve bu pikniğimize de hepinizi bekliyor olacağız. Akşamınız hayır olsun” dedi.

ERCOŞKUN; BU TOPLANTILARI ORGANİZE ETMEK DE ÇOK KOLAY DEĞİL”
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında bu akşam bu güzel mekanda Bolu'nun gerçekten gurur duyduğumuz noktalarının birisinde siz değerli gönül dostlarıyla birlikteyiz. Uzaktan yakından gelen bir çok misafirimiz var. Cenabı Hak sağlık sıhhat içinde Ramazan ayını geçirmeyi ve hep birlikte mutlu bir şekilde Bayrama kavuşmayı nasip etsin. Böyle bir iftar programı çok önemli. Hep birlikte beraberce yapılacak bir çok faaliyete de ışık tutan toplantılar bunlar. Bu manada bu toplantıları organize etmek de çok kolay değil. O yüzden bu organizasyonda emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Milletvekili arkadaşım Fehmi Küpçü beyin de sizlere selamı var. Biz biliyorsunuz bir çok şeyi paylaşarak büyütmeye gayret etmeye çalışıyoruz. Bu akşam ben buradayım, Fehmi Bey bir başka noktada faaliyete katılıyor, dolayısıyla el birliği ile ülkemiz için milletimiz için Bolu'muz için neler yapabileceğiz, neler yapabiliyoruz bunları paylaşarak çoğaltmamız mümkün. Bu mana da gerek Ankara'da gerekse yurdun her köşesinde kalbi, gönlü Bolu için atan çok saygıdeğer misafirlerimize katılımlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

BARUŞ; BOLU'NUN ÇOK ÖNEMLİ KAZANÇLARI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”
Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'na bu organizasyon nedeni ile çok teşekkür ediyoruz ve verdiği destekden dolayı da Belediye Başkanlığımıza, bizi bir araya getirdiği için, Bolulularla selamlaşma fırsatı verdiği için çok teşekkür ediyoruz. Burada göreve başladıktan sonra artık insanları iyice keşfetmeye başladık ve Bolulu insanın yapısının manevi dünyasının ne kadar sağlam olduğunu gördük. Bu arada bu organizasyonda bir araya gelmek ve burada sizlerle selamlaşmakta benim için bir onur vesilesi oldu. Bundan sonra tüm çabalarımız ve emeklerimiz Bolu için olacak, sizlerle birlik ve dayanışma içinde. Bu birlik ve beraberliğimizi de devam ettirdiğimiz sürece Bolu'nun çok önemli kazançları olacağını düşünüyorum. Bolu için şimdiye kadar yapmış olduğunuz katkılardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve mübarek Ramazan günlerinin Bolu'muza, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Sağlık ve sıhhat içerisinde Bayrama ulaşmak dileğiyle” ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından hep birlikte akşam namazını eda etmek üzere camiye giden protokol, namazını kıldıktan sonra çay içip muhabbet etti.