Cumhuriyet Halk Partisi Bolu 2. Sıra milletvekili adayı Burak Cop kurban bayram dolayısıyla İzzet Baysal Vakfı Huzurevi'ne ziyarette bulundu.

Huzurevi sakinlerine karanfil hediye eden milletvekili adayı sohbetiyle huzurevi sakinlerinin sempatisini kazandı. Uzun sohbet esnasında yaşlıların sorunlarını dinleme fırsatı bulan Burak Cop, İzzet Baysal Vakfı Huzurevi'ne duyulan memnuniyetten mutlu olduğunu dile getirdi ve İzzet Baysal'ın Bolu'yu Bolu yapan insanların başında geldiğini, onun adını taşıyan 2 huzurevinin hizmet vermekte olması bile tek başına göstermektedir dedi.

Burak Cop, daha sonra seçim çalışmalarına start verdi. Seçim bürosu açılışı için gittiği Akçakoca'da sahil esnafına ziyarette bulundu. Kalabalık bir partili grubun eşlik ettiği ziyarette CHP Düzce il başkanı, Akçakoca ilçe başkanı, Düzce ve Bolu milletvekili adaylarının tümü hazır bulundu. Akçakoca'daki siyasi manzaranın cesaretlendirici olduğunu belirten Cop, CHP'nin Düzce'den milletvekili çıkarmakta zorlanmayacağı öngörüsünde bulundu.

Akçakoca ziyaretinden sonra Bolu Merkez'e bağlı Yumrukaya köyünü ziyaret eden 2. Sıra milletvekili adayı, Yumrukaya'nın CHP için yadsınamaz ölçüde bir değer olduğunu 1 Kasım seçiminde daha büyük destek arzuladıklarını söyledi. Haber Merkezi