Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Burak Balaban, CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu için, Her gittiği mahallede belediyemiz tarafından yapılmış olan kaldırımlarda ve asfaltlarda yürüyerek, yine belediyemizin her mahallede yaptığı ve yapmaya devam edeceği çocuk parklarında gezerek, belediyemiz tarafından yapılan semt pazarlarında dolaşıp, Bolulu vatandaşlarımızla sohbet ederek ‘Bu mahalleye hiç yatırım yapılmamış' sözleri siyaseten ne kadar acemi olduğunu bir kere daha göstermektedir.” dedi.
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu'nun gittiği her seçim bölgesinde ‘Belediye buraya hiç yatırım yapmamış' sözlerine Bolu Belediyesi Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili Burak Balaban'dan çok sert yanıt geldi. Balaban, CHP Belediye Başkan Adayı maalesef yine Bolulu vatandaşların gözlerinin içine bakarak yalan söylemektedir. Her gittiği mahallede belediyemiz tarafından yapılmış olan kaldırımlarda ve asfaltlarda yürüyerek, yine belediyemizin her mahallede yaptığı ve yapmaya devam edeceği çocuk parklarında gezerek, belediyemiz tarafından yapılan semt pazarlarında dolaşıp, Bolulu vatandaşlarımızla sohbet ederek ‘Bu mahalleye hiç yatırım yapılmamış' sözleri siyaseten ne kadar acemi olduğunu bir kere daha göstermektedir” dedi.
“Bolu'nun acemi siyasetçilerle kaybedecek zamanı yoktur”
Bolu halkının acemi siyasetçilere gereken cevabı 30 Mart'ta vereceklerinden hiç şüpheleri olmadığını ifade eden Ak Parti Grup Başkan Vekili Balaban, Biz CHP'nin adayına stajyer derken bütün bu konuları görerek ve bilerek ifade ettik. Kendileri Eskişehir'e giderek stajının ilk kısmını yapmıştır. Sonra yine Antalya'ya giderek stajına devam etti. Değerli arkadaşlar, Bolu'nun stajyerlerle acemilerle kaybedecek vakti yoktur. 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde Bolulu vatandaşlarımız hizmet için, icraat için, Bolu'yu dünyada sayılı il arasına sokmak için, Ak Partiyi ve Alaaddin Yılmaz'ı seçtiyse, görevi nasıl ehline verdiyse, 2014 yerel seçimlerinde de aynı teveccühü göstereceğinden bizler Ak Parti Meclis Üyeleri olarak eminiz. Bolu halkı hizmetkarı olduğumuz Bolu'nun stajyerlerle ve acemi siyasetçilerle kaybedecek zamanı olmadığını bir kez daha gösterecektir”.
“Belediye Meydanını bulamaz”
Konuşmasında Mısırlıoğlu'nun Bolu'nun sorunlarına çok uzak olduğuna da değinen Balaban CHP Başkan Adayı acaba Tanju Özcan olmadan adım atabilmiş midir? Sayın vekil yokken bir fikir verebilmiş midir? Ya da ona danışmadan herhangi bir proje üretebilmiş midir? Ya da üretebilecek midir? Bizler Ak Parti Meclis Üyeleri olarak bu soruların cevabını Bolu halkının iyi bildiğine de eminiz. O kadar ki sayın stajyer hanım Çıkınlar Mahallesi'nde yanında vekili olmadan bırakılsa Belediye Meydanını bulabileceğinden bile şüpheliyiz. Bolu'ya, Bolu'nun sorunlarına ve Bolu halkına bu kadar uzak bir adayın her gittiği yerde ahkâm kesmesi ve yalan söylemesi ise tek perdelik bir oyundur. Bu tek perdelik oyun 30 Mart 2014 günü CHP ve onun stajyer adayı için sona erecektir” diye konuştu.