Çözüm sürecine yönelik çalışmaları ve sürecin haritasını il teşkilatlarına aktarmak amacı ile Bolu'ya gelen Ak Parti Ankara Milletvekili Bülent Gedikli, Belediye Başkan Vekili Haluk İnceler'i ziyaret etti.
Ak Parti Ankara Milletvekili Bülent Gedikli, çözüm sürecine yönelik çalışmaları ve sürecin haritasını il teşkilatlarına aktarmak amacı ile Bolu'ya geldi.
Belediye Başkan Vekili Haluk İnceler'i makamında ziyaret eden Gedikli'nin ziyaretinde Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Belediye Başkan Yardımcıları İhsan Ağcan ve Emine Davarcıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Burak Balaban da hazır bulundu.
Başkan Vekili Haluk İnceler, Bülent Gedikli'ye Bolu ve Bolu Belediyesi'nin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. İnceler, şehirde büyük bir altyapı çalışması gerçekleştirerek bunu tamamladıklarını, şu anda hızla üst yapı çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. İnceler konuşmasının devamında Ak Parti Ankara Milletvekili Bülent Gedikli'ye, Kültür Park, Kent Meydanı, İzzet Baysal Caddesi başta olmak üzere belediye tarafından hayata geçirilen dev projeleri anlattı.