Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ak Parti Genel Merkezi'nin belirlediği program dâhilinde, Bolulu seçmenlerle buluşmak üzere Cuma günü kente geliyor. Ak Parti Genel Merkezi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın miting programında yer almamasından dolayı çalışmalarını bununla sınırlandırmayarak, 10 Mart'ta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, 18 Mart'ta ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'i Bolu'ya gönderiyor. Başkent'ten gelen bu iki isim, son 10 yılda Bolu'da büyük işler başaran Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a ve ilçe adaylarına destek verecek.
Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Cuma günü saat 14.00'de Bolu Kent Meydanı'nda miting yapacağını söyledi. Gerçekleştirilecek mitinge Boluluları davet eden İl Başkanı Sayın, Arınç'ın gerçekleştireceği Bolu mitinginin ardından 10 Mart'ta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın, 18 Mart'ta ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in Bolu'ya gelerek il merkezi ve ilçelerde seçmenlerle buluşacağını açıkladı.
Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, parti binasında yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 30 Mart seçimlerine 26 gün gibi bir kısa zaman kaldı ve süratle hedefe doğru yaklaşıyoruz. İnşallah 30 Mart akşamında Ak Parti'nin büyük bir zaferiyle sonuçlanacak bir seçimi yaşayacağız. Bu seçim kampanyası dönemiyle alakalı olarak bakanlarımızdan ve genel başkan yardımcılarımızdan Bolumuzu ziyaret edecek değerli parti büyüklerimiz olacak. Bu ziyaretlerden ilkini 07 Mart Cuma günü Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç Bey gerçekleştirecek. Sayın Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç'ın katılımıyla saat 14.00'de Kent Meydanı'nda inşallah büyük bir miting gerçekleştireceğiz. Ben o gün yapılacak mitinge başta partililerimiz olmak üzere bütün bolu halkını davet ediyorum. İnşallah o gün Bülent Bey zamanki nezaketli üslubuyla vatandaşımıza özellikle son günlerde yaşanan olaylarla, Türkiye ve dünya gündemiyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulunacak. Bu açıklamaları dinlemek üzere ve Bolu'daki Ak Parti'nin coşkusunu izlemek üzere bu mitinge davet ediyorum.
“SEÇİMLERDEKİ BAŞARIMIZIN GELECEĞİNİ BUGÜNLERDEN GÖRECEĞİZ”
Bu ziyaretin arkasından 10 Mart'ta ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Ayşenur İslam hanımefendi aramızda olacak. 18 Mart'ta da Genel Başkan Yardımcımız ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Sayın Mehmet Ali Şahin Bolu'da bizleri ziyaret ederek vatandaşlarımızla buluşacak. Ben bütün partililerimizin bu programlarımıza yoğun bir katılımını bekliyorum. İnşallah 30 Mart seçimlerindeki başarımızın geleceğini bugünlerden göreceğiz. Bugünlerden yaşamak bütün partililerimize de büyük bir coşku verecektir diye düşünüyorum.”