PTT Birinci Ligi'nde bugün sahasında lider Erciyesspor'u konuk edecek olan Boluspor, zorlu rakibini geçmek istiyor. Eksik oyunculara rağmen taraftarın desteğine güvenen kırmızı beyazlılar maç sonuna kadar destek istiyor.
Ligde alacağı Erciyesspor galibiyeti ile play-off yolunda rahatlamak isteyen kırmızı beyazlılar, maç saatini bekliyor. Dün yaptığı son çalışma ile kampa giren ekibimizde moraller yerinde. Erciyesspor maçı öncesi sarı kart cezalıları kaptan Serdar Kulbilge ve Barbaros takımdaki yerlerini almazken, sakatlıkları devam eden İskender Alın ile Cemil Vatansever'inde durumları maç saatinde belli olacak.
Teknik Direktör Oğuz Çetin kadronun geniş olmasından dolayı eksik oyuncuları sorun etmezken, hafta başından beri yaptığı çalışmalarla kafasındaki 11'i belirledi. Sahaya çıkacağı kadroyu maç saatine kadar gizli tutan Çetin, tüm oyuncularına güveniyor.
Ligde Ericiyesspor'un lider olmasından dolayı bu maça mutlak üç puan parolası ile hazırlanıp, zorlu maçta taraftarın desteğine de güvenen kırmızı beyazlılar maç sonuna kadar destek bekliyorlar.
Bugün saat 14:00 de başlayacak olan Boluspor Erciyesspor karşılaşmasını Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.