U21 liginde Boluspor, Buca deplasmanından eli boş döndü. Lig de 5'nci hafta karşılaşmasını oynayan kırmızı beyazlılar, şimdiye kadar oynadığı maçlarda iki galibiyet 2 mağlubiyet bir beraberlik alarak puan sıralamasında 11'nci sırada yer aldı.

Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor maçında ligdeki kinci galibiyetini aldıktan sonra Bucaspor maçına moralli giden Boluspor U21 takımı, İzmir deplasmanında ağır bir yenilgi aldı. Karşılaşmanın hemen başlarında 3'ncü dakikada kalesinde golü gören Boluspor ilk devreyi mağlup tamamladı.

İkinci yarıda da 52 ve 57'nci dakikada kalesindeki gollere engel olamayan kırmızı beyazlılar, maçta 3-0 geriye düştü. Bu gollere 85'nci dakikada oyuna ikinci yarı giren Ümit ile cevap veren Boluspor U21 takımı skoru 3-1'e getirdi. Maçta başka gol olmayınca, Boluspor U21 takımı, Buca deplasmanından eli boş döndü. Lig de 7 puanı bulunan Boluspor'un iki galibiyet iki mağlubiyet bir beraberliği bulunuyor.

BUCASPOR U21:Kemal Mert Özyiğit, Ömer Kanberoğlu, Mahmuthan Samet Acar, Adil Demirbağ, Kadir Bilimlier, Abdullah Balıkuv, Bilal Akgüvercin, Necmi Gür, Deniz Pero, Burak Aydın, İbrahim Şirin

YEDEKLER: Mert İnce, Veli Han Yalabık, Oğuzhan Malcı, Hasan Karakaş, Barış Tenşi, Ahmet Tamet, Deniz Akmekci

BOLUSPOR U21:Kaan Bozacı, Yiğit Yılmaz, Enes Güler, Yusuf Eren Obut, Bilal Çavuş, Said Can Açıkalın, İbrahim Kılıç, Emrullah Yıldırım, Eray Can Akaya, Yasin Dülger, Ömer Çetinbaş

YEDEKLER: İlhan Can Ünal, Ömer Gökali, Ünal Çift, Yasin Şahin, Erdoğan Atıcı, Can İlhan, Mücahit Özkul