Rizespor karşılaşması için galibiyete odaklanan Boluspor'da forma yarışı kızıştı. Geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda Serhat Güller bazı oyuncular üzerinde rotasyona kararı verirken, Perşembe günü yapılan antrenmanda tüm planlar değişti. Antrenmandaki performanslar teknik heyetin yüzünü güldürürken, sahaya çıkacak ilk on birin maç saatine kadar netlik kazanmaması bekleniyor.
Hafta sonu alınacak galibiyetle kötü sonuçlara dur demek isteyen Boluspor'da Teknik Direktör Serhat Güller'in kafası tamamen oyuncular üzerine odakladı. Çarşamba günü yapılan antrenmanda bazı oyuncuların kenara çekilmesi sinyali verilirken, perşembe antrenmanında kırmızı beyazlı oyuncuların performansları kafaları tamamen karıştırdı.
Karaçayır'da forma hırsı?
Rizespor maçına mutlak galip gelmek isteyen kırmızı beyazlı oyuncular kendi aralarında da forma yarışını kızıştırdılar. Son üç maçta galibiyete hasret kalıp kupa ve Kartalspor maçlarındaki kötü futbolun ardından bazı oyuncular, ilk 11 de forma giyme şansı azaldığı görünse de kenara çekilmesi düşünülen oyuncuların Perşembe antrenmanında bir hayli hırs güründüler. Kupa ve Kartalspor maçındaki formsuz futbolun ardından Rizespor maçı öncesi ilk 11'de ki formalarını geri vermek istemezlerken, kırmız beyazlı oyuncular antrenmandaki performansları ile de dikkat çektiler.
Oyuncularının performansları sonrasında adeta kafası karışan Teknik Direktör Serhat Güller'in, maç saatine kadar kime şans vereceği de merak konusu oldu.