Detay Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İşadamı Rujhat Avşar, hayatını kaybetti. Kendisine ait işyerinde ateşli silahla ağır yaralanarak ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılan Avşar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Avşar'ın cenazesi ise Bolu protokolünün ve sevdiklerinin gözyaşları içerisinde Paşaköy Cami'nde kılınan ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Paşaköy Mezarlığı'na defnedildi.
GAZETECİ ARKADAŞIMIZI KAYBETTİK
Detay Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İşadamı Rujhat Avşar, hayatını kaybetti. Kendisine ait işyerinde ateşli silahla yaralanan Avşar, ambulansla kaldırıldığı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Avşar'ın kendisini yanlışlıkla mı vurduğu ya da intihar mı ettiği polis araştırmasından sonra belli olacak.
Olay, Salı akşamı Tabaklar Mahallesi'nde bulunan Detay Gazetesi'nde meydana geldi. Ağır yaralı olarak İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Rujhat Avşar, için doktorlar seferber oldu. Avşar için yapılan ve yaklaşık iki saat süren hayata döndürme çalışmaları sonuç vermedi ve Avşar, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayı duyan Avşar'ın yakınları ve gazeteci dostları İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne akın etti.
Hayata veda eden Avşar'ın cenaze töreni ise Paşaköy'de yapıldı. Tüm Bolu protokolü, işadamları, basın camiası ve Avşar'ın ailesi ile akrabalarının katıldığı törende cenaze namazını kıldıran İmam'ın Avşar'la ilgili anlattığı bir anısı da sevenlerini gözyaşlarına boğdu.
“CEMAAT ÜŞÜMESİN DİYE CAMİYE KLİMA ALDIRDI”
Paşaköy Cami'nde İkindi Namazına müteakip kılınan cenaze namazı öncesi bir köyün imamı olduğunu söyleyen hoca, Rujhat Kardeşim, sevdiğim bir dostumdu. Bir gün camimize geldi ve içerisinin çok soğuk olduğunu söyledi. Ben de ‘Alırsın bir klima kimse üşümez' dedim. Öbür hafta elinde bir klimayla geldi. Ben kendisini böyle iyi bilirim. Siz nasıl bilirsiniz?” deyince duygulu anlar yaşandı.
Ailesinin ve sevdiklerinin gözyaşları arasında kılınan namazın ardından Avşar'ın cenazesi Paşaköy Mezarlığı'na defnedildi.
Avşar evli ve iki çocuk babasıydı. Bolu Takip Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı diliyoruz.