İlhan Cavcav'dan yakın takip

Gençlerbirliği ve Türk futbolunun efsane Başkanı İlhan Cavcav Boluspor'un şampiyon çocuklarını izledi. Boluspor U16 –Gençlerbirliği U16 maçını kendi tesislerinde izleyen İlhan Cavcav'ın yanında TFF eski yönetim kurulu üyesi Ufuk Özerten'de vardı. Dikkatlice maçı izleyen İlhan Cavcav altın çocuklara övgü yağdırırken sık sık da bilgi aldı.

Geçtiğimiz sezon U15 liginde Türkiye şampiyonu olmasının ardından adından sıkça söz ettiren altın çocuklar İlhan Cavcav'ın da dikkatini çekti. Akademi liginde oynanan maçta Geçen yılın şampiyonu Boluspor burada” sözünü duymasının ardından maça gelen İlhan Cavcav gözlerini Boluspor U16 takım oyuncularından alamadı.

Maç sonunda kısa bir değerlendirme yapan efsane başkan İlhan Cavcav; Osman Nuri Işılar hoca Boluspor'un şampiyon çocukları gelecek demişti. Bende kendilerini çok merek ediyordum. Bu günde izleme imkanını buldum. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum. Bugünde güzel bir mücadele ettiler. Bu takımı yakından takip edeceğim ve ilgileneceğim. Türk futbolu böyle gençlerin gelmesi ile kurtarır bizler alt yapıya çok önem veriyoruz ama onlar bu kategoride bizi geçmişler başarılarının devamını diliyorum” dedi.