Elit U17 Liginde Altın Çocuklar hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Boluspor U17 sahasında geçen sezon Türkiye Şampiyonasında mağlup ettiği Bucaspor ile karşılaşırken, temsilcimiz sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Boluspor U17 Elit Akademi lig de Bucaspor ile karşılaştı.Lig de aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaşatan Altın Çocuklar sonucu merakla beklenen Bucaspor maçında istediğini alamadı. Geçen sezon Antalya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında karşılaşan iki takımın maçında Boluspor rakibini mağlup ederken, Bolu da oynanacak olan U17 maçı skoru da merakla bekleniyordu. Lig de aldığı başarısız sonuçlara Bucaspor maçında dur demek için sahaya çıkan Altın Çocuklar, rakibi karşısında ilk dakikalarda oyunda üstünlüğünü kabul ettirmek için mücadelesini ortaya koyarken ilk 10 dakika karşılıklı ataklarla geçti. Kırmızı Beyazlılar Kutay, Hazar ile bulduğu pozisyonlardan gole yaklaşırken istediği gole kavuşamadı.

Misafir takım Bucaspor bu dakikanın ardından Boluspor kalesinde net pozisyonlar bulmaya çalışırken, bulduğu pozisyonlarda da Boluspor U17 kalecisi Efe izin vermedi. Karşılaşmada ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarı ile birlik de her iki takımda gol için her şeylerini ortaya koyarken karşılıklı ataklarla gol aradılar. Karşılaşmada golü bulan taraf Bucaspor oldu. 65'inci dakikada Selami takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın bu dakikasından sonra başka gol olmayınca Boluspor U17, 5'inci hafta sonunda galibiyetle tanışamadı. 12 takımın bulunduğu ligde 11'inci sırada yer alırken, aldığı 1 puanla hayal kırıklığı yaşatmaya devam etti. Fahri GÜNDÜZ