PTT Birinci lig de 6 hafta geride kalırken Başkan Savaş Abak gündemdeki konulara açıklık getirdi. Özcan Bizati konusunda büyük bir hata yaptıklarını ve hüsrana uğradıklarını söyleyen Boluspor Başkanı Savaş Abak,kırmızı beyazlı ekibin bu sezon Play-Off oynayacağı mesajını verdi.

Boluspor Başkanı Savaş Abak PTT Birinci lig de 6 hafta geride kalırken gündeme dair açıklamalar yaptı. Sezona Özcan Bizati ile başlamalarının bir hata olduğunu ifade eden Abak, 5 haftada gördük.Büyük bir hata yapmışız. Sezona Özcan Bizati ile başlamamızdan dolayı” dedi. Samsunspor maçına gitmeden son bir şans verdiklerini ifade eden Savaş Abak,“Özcan hoca bu şansıda iyi değerlendiremedi. Bende Pazartesi günü yönetici arkadaşları kulübe çağırarak tek tek kendilerine sordum. Özcan hoca ile devam edelim mi, etmeyelim mi diye.Biride demediki devam edelim.Alınan karar sonrası hocaya bu işin olmayacağını söyledik ve ayrıldık. Hoca konusunda hata yaptığım için camiadan özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Alınan oyunculardan, bütçeye kadar birçok konuya açıklık getiren Başkan Abak'ın açıklamaları şu şekilde;

BİZ UCUZ OYUNCU ALMADIK

8- 8-5 milyona takım kurduk.Hoca ucuz oyuncular alındı diye açıklama yapmış. Ademmi,Ramazanmı Emrecanmı,Erenmi, Alicanmı ucuz? Hiç biri ucuz oyuncu değil.Hocanın bu açıklamasını kabul edemem.

13 MİLYON BORCUMUZ YOK

Kulübün kamuoyunda konuşulduğu gibi 12-13 milyon borcu yok.Bizim Boluspor olarak vergi dairesine,Belediyeye, futbolculara taksitlerimiz var. SSK ve Stobaj borcumuz yok. Bunu buradan söyleye bilirim.

BORCA KARŞI SATILACAK OYUNCULARIMIZDA VAR

Kamuoyunda sıkça gündeme gelen borçkonuşmalarının yanı sıra kulübümüzde gelecek için para kazanacak oyuncularımız var.Mesela son olarak Holanda'dan aldığımız Jansen için 100 bin avro ödedik.Bu oyuncumuz bize ileride para kazandıracak.Bunları da konuşmamız lazım.

OFERE'NİN YUHALANMASINA GEREK YOK

Taraftar Ofere'yi son maçta yuhaladı.Ben bu oyuncumuza güveniyorum.Çok kötü bir oyuncu değil.Biz kendisine inanıyoruz, güveniyoruz.Taraftarımızda onu yuhalamasın ve kucaklasın, kabul etsin.Boluspor'a katkısı olacak.Hepimiz göreceğiz

TRANSFERİ İSMAİL OKUR YAPTI DİYE DARILANLAR OLDU

Kimsenin istediği gibi hareket edemem.Eleştiriye açığım.Bu sezon transfer çok gündeme geliyor. Geçen sezon İsmail Duru transferde söz sahibiydi. Bu sezon İsmail Okur söz sahibi.Bu görevi İsmail Okur'a verdiğim içinde, bana bizim içimizde darılanlar oldu. İsmail Okur'un ikna kabiliyeti yüksek ama transfer komitesinin başı, başkanı futbol şubesinde tek yetkilisi de Cüneyt Koparan'dır. Transferde İsmail Okur'un pazarlık kabiliyeti yüksek.Onun içinde bu sezon Transferde o yetkiliydi.

BİZİ SEVMEYE BİLİRLER

Bu günlerde çok eleştiriliyoruz diye kulağımıza laflar geliyor. Bizi sevmeye bilirsiniz ama biz buradayız.Hiç kimsenin sahip çıkmadığı zaman bu kulübe sahip çıktık.Bunu da fazla söylemek istemiyorum.Bu sezon paly-off'a çıktık çıktık.O zaman bakarız ama bu takım play-off oynayacak.İlk 6'ya girecek.İddia ediyorumki lig de bulunan 10 takımdan daha iyi ve kaliteliyiz.Bizim iyi bir takımımız var. Fahri GÜNDÜZ