U17 Elit Ligi'nin 14. haftasında Boluspor ile Fenerbehçe Bolu Karaçayır tesislerinde karşılaştı. U17 Boluspor rakip Fenerbahçe karşısında istediği futbolu sahaya yansıtamayınca, sahadan 6-0 mağlubiyetle ayrıldı. Kırmızı Beyazlı ekibin oynadığı futbol hayal kırıklığı yaşatırken temsilcimiz geçtiğimiz sezon aynı kadrolarla Türkiye Şampiyonasında Fenerbehçe takımını 1-0 mağlup ederek kupada finale çıkmıştı.

Elit U17 Akademi ligde Boluspor, Fenerbehçe ile karşılaştı. Daha önceki yıllarda aynı kadroların oynadığı maçlar heyecan yaratırken izleyenlerde bu karşılaşmadan futbol ve heyecan bekliyordu. Her iki takım uzun yıllardır aynı kadrolarla oluşturdukları yapılarla kendi aralarında oynadığı maçlar otoriteler tarafından da merakla bekleniyordu. Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte maça hızlı başlayan ve oyunun kontrolünü eline alan Fenerbahçe, etkili oyunu karşısında ilk gole 9'uncu dakikada Tarık ile buldu. Bu golün ardından Boluspor U17 toparlanmak istese de sahada istediği organizasyonu yapamayınca rakip kaleye gitmekte zorlandı. Etkisiz futbol karşısında Boluspor karşısında rahat hareket edebilen Fenerbehçe 17'inci dakikada Yusuf ile farkı 2-0 yaptı. Toparlanmak da zorluk çeken Boluspor U17 rakip ataklara da çare bulamayınca 37'de Faik, farkı 3-0 çıkarırken devrenin sonun bölümlerinde Alparslan skoru 4-0 yaparak ilk yarıyı farklı tamamladı.

Son iki yılda aldığı başarılarla bilinen ve sezona takviyelerle başlayan Altın çocukların oyunu şaşkınlık yaratırken, ikinci yarıda üstün olan taraf yine misafir takım oldu. 46'ıncı dakikada Mahsun, 65'inci dakikada Berkay atıkları goller ile skoru 6-0 getirdiler. Boluspor U17, Fenerbehçe U17 takımına farklı mağlup olurken oynadığı futbol ile hayal kırıklığı yaşattı. Fahri GÜNDÜZ