Galibiyet için çıkılan Şanlırfaspor karşılaşmasın da Boluspor sahasında aldığı mağlubiyetlere bir yenisini daha ekledi. Galibiyet için sahada istediği verimi veremeyen krmızı beyazlı ekip, aldığı mağlubiyetle ligde 10'uncu sıradaki yerini korurken, bu sezon da ligin bitimine 4 maç kala hedeften uzaklaşmış oldu.
Boluspor sahasında galibiyet için çıktığı maçta istediği futbolu sahaya yansıtamadı. İç sahada aldığı mağlubiyetlerle isminden çok söz ettiren kırmızı beyazlılar, geleneklerine devam etti.
Karşılaşmanın ilk dakikalarında Şanlıurfaspor etkili oyunu karşısında başarısız olan Boluspor, kendi sahasında oyunu kabul etmek zorunda kaldı.Pas hatalarının başladığı ilk başlarda kaybedilen bir top sonrasında kontradan kalesinde golü gören ekibimiz maçta geri dönüşü yaşayamadı.
İlk yarı soyunma odasına geride giden ekibimiz, ikinci yarıda oyunu geri çevirmek istesede bunda etkili olamadı. Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi gol yollarında etkisiz kalan Boluspor, bulduğu pozisyonlarda da istediği gole kavuşamadı.
Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlara bir yenisini daha ekleyen Boluspor, art arda üçüncü mağlubiyetini alırken taraftarlarına yine hüsran yaşattı.