Futbolda ender görünen olaylar bir kez daha Bolu'da yaşandı. Boluspor'da yarım sezon görev yapan Cihat Arslan ve ekibi yine sevgi seline tutuldu.
Boluspor'da yarım sezon görev yapmasına rağmen gittikten sonra Bolu'da bir çok izi geride bırakan Cihat Arslan ve ekibi, yine maçın önüne çıkan etkenler oldular. Sahaya çıkmaları ile birlikte bir çok taraftar Cihat Arslan sesleri ile eski hocalarını kucaklarken, maçın başlamasına az bir süre kala bir çok futbolcuda eski hocalarına koştu. Boluspor'da görev yapıp taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan Cihat Arslan ve ekibine gösterilen sevgi gösterileri, bir çok şeyi anlatırcasına herşeyi ortaya koyuyordu.
Boluspor'da ‘Uzun vadeli ve sistemli çalışmak için geldim' deyip yarım sezon Teknik Direktörlük yapan Cihat Arslan, bu sevgi seliyle kırmızı beyazlı ekibin tarihine bir kez daha geçmiş oldu. Geçen sezon Boluspor'dan ayrılması ile birlikte ilk defa Göztepe maçı ile Bolu'ya gelen Arslan, o gün oynanan maçta tüm oyuncuların yanına gitmeleri ile birlikte sevgi seliyle karşılaşmıştı.