Boluspor sezonun en kötü futbolunu Osmanlıspor'a karşı oynadı. Sezon başından beri mücadeleci bir futbol ortaya koyduğu sıkça konuşulduğu camiada kırmızı beyazlılar hayal kırıklığını Osmanlıspor maçında yaşattı. Başkentte 90 dakika boyunca sadece rakip kaleye 3 şut çeken kırmızı beyazlılar, ilk yarıdaki gol atma özelliğini de kaybettiği görünüyor.

Haber Merkezi

Boluspor, Osmanlıspor maçında sezonun en kötü futbolunu ortaya koydu. Rakibi karşısında organize olamayan kırmızı beyazlılar, 15 dakika sonra oyundan düşerken maçın sonuna kadar tüm üstünlüğü rakibine verdi. Kötü futbol hayretlikle izlenirken, Boluspor'da bu düşüş akıllara durgunluk veriyor. Kaybettiği maçlarda bile birçok pozisyon bulan ve ilk yarıda oynanan maçlarda gol atma konusunda becerikli bir görüntü veren en çok gol atan takımlar arasında olan kırmızı beyazlılar, Osmanlıspor maçında pozisyon bile bulamadı. Karşılaşmada tek golü penaltıdan bulan kırmızı beyazlılar, 90 dakika boyunca sadece üç şut çektiği göründü. Boluspor'da Bucaspor maçında yaşanan olayların ardından teknik direktör Reha Erginer'in takım içinde sinerjiyi yukarıya taşıyamadığı gözle görünürken alınan kötü sonuçların ardından gizli kapılar ardından hep görevi bırakmak istediği kulaktan kulağa iyice duyuldu.

Teknik Direktör Reha Erginer'in, Alanyaspor maçından alınan mağlubiyet sonrası yine görevi bırakma konusunda fikir alışverişinde gizli kapılar ardından konuşulduğu söylenirken yönetimin bunu kabul etmediği de söyleniyor. Osmanlıspor maçında oynanan kötü futbol ve alınan sonuçla birlikte 4 haftadır galibiyeti unutan Boluspor'da aynı konuşmaların konuşulup konuşulmayacağı da şimdiden merak konusu oldu.