Bolu Dağı Tünelinin içinden geçen yolcu otobüsünün camını kırarak yola atlayan ve kaçmaya başlayan 2 şahıs paniğe neden oldu. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, yolcu otobüsünde bomba arandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan doğu illerine seyretmekte olan bir yolcu otobüsü Bolu Dağı Tünelinden geçerken 2 yolcu camları kırarak yola atladı. Kimliği belirlenemeyen yolcular otobüsün tersi istikametine kaçmaya başlayınca sürücü şüphelenerek otobüsü durdurdu ve yolcuları tahliye ederek polis ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Yolcular hemen tünelin çıkışına götürülürken, olay yerine gelen jandarma ekipleri kaçan 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Yolcu otobüsü ise, tünel çıkışında bulunan bir alt geçide alınarak bomba bulunma ihtimaline karşı aranmaya başlandı. Jandarma ekipleri, kaçan şahısları yakaladıktan sonra olayı aslı öğrenildi. Yolculuk esnasında uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen şüphelilerin, otobüs hareket halinde iken, camlarını kırarak yola atladığı ve şoförden korkularına kaçtığı anlaşıldı. Haber Merkezi