Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, beraberindeki yönetim kurulu ile birlikte Ak Parti İl Başkanlığına atanan Yüksel Coşkunyürek'i İl Başkanlığındaki makamında ziyaret etti. Ziyarette Özen ve yönetimine ‘Birlik beraberlik içerisinde hareket etme' çağrısında bulunan Coşkunyürek, Bizler de tıpkı sizler gibi bu makamlarda ‘hizmet' için bulunuyoruz. Aynı hedefe kitlenmiş insanlar olarak, el ele verdiğimiz zaman Bolu'nun çözülmeyecek sorunu yoktur” dedi.
Pazartesi günü gerçekleştirilen devir teslim töreni ile İl Başkanlığı mesaisine başlayan Yüksel Coşkunyürek'e hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor. İlk iki günde partiye gönül veren onlarca ismin yanı sıra, Sivil Toplum Kuruluşları, dernek ve oda temsilerini ağırlayan Coşkunyürek'in son ziyaretçileri Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen ve yönetimi oldu.
“EL ELE VERDİĞİMİZ ZAMAN BOLU'NUN ÇÖZÜLMEYECEK SORUNU YOKTUR”
İl Başkanı Coşkunyürek, muhtarlara gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Özen ve yönetimine ‘Birlik beraberlik içerisinde hareket etme' çağrısında bulundu. Bolu'da çözülemeyecek sorun olmadığını vurgulayan Coşkunyürek, Bu makamlar hizmet makamı. Sizler muhtarlık makamında hizmet için varsınız. Bizler de tıpkı sizler gibi bu makamlarda ‘hizmet' için bulunuyoruz. Aynı hedefe kitlenmiş insanlar olarak, el ele verdiğimiz zaman Bolu'nun çözülmeyecek sorunu yoktur. Ben böyle bir sorun görmüyorum. Yeter ki biz enerjik olalım, birbirimize yardımcı olalım ve de iyi günde, kötü günde birbirimizin yanında olalım. Çünkü ortak hedef ‘Bolu' burada ve ortak hedef şehrimiz olunca teferruat yan tarafta kalır” diye konuştu.
“ÜZERİMİZDE VEBAL VAR”
Muhtarlardan belirlenen hedeflerin büyük” tutulmasını isteyen tecrübeli siyasetçi, konuşmasının devamında ise Biz her zaman hedefimizi büyük tutmalıyız. Küçük sularda boğulursak asıl yapmamız gereken işleri yapamayız. Üzerimizde vebal var; gelecek nesil ve şuan ki millet bizden hizmet bekliyor. Biz onlara iyi bir ülke bırakabilirsek, iyi bir Bolu bırakabilirsek onlarda bizlere dua edecekler ve ‘Köyümüzün, mahallemizin şu sorununu çözdüler, şunları yaptılar. Allah razı olsun onlardan' diyecekler, o da bize yetecek zaten. Bizler için önemli olan da onların bu hayır dualarını alabilmek zaten. Onun nedenle biz, birlik ve beraberlik içinde, el ele vererek bu yolda beraber yürüyeceğiz ve Bolu'ya birlikte hizmet edeceğiz” diye konuştu.
Coşkunyürek'in ardından konuşan Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen'de, 2002-2011 yılları arsında 2 dönem Milletvekili olarak Bolu'ya hizmet eden yeni il başkanına, üstlenmiş olduğu görevinde başarılar diledi.
Coşkunyürek'in milletvekili olarak katıldığı Gerede Muhtarlar Derneği Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmayı hiç unutmadığını söyleyen Özen, Ben sizin bir sözünüzü hiç unutmam. Gerede Muhtarlar Derneği Genel Kurulu'na geldiğimizde konuşma sırası size gelmişti. Muhtar arkadaşlara ‘benim telefonum 24 saat açık, benden hizmet isteyin' demiştiniz. Ben bu sözünüzü en az 7-8 defa kalabalık ortamlarda dile getirmişimdir” diye konuştu.
“NEFER OLARAK GÖREBİLİRSİNİZ BİZLERİ”
Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, konuşmasının devamında Bizde devlet ile halk arasında köprüyüz” diyerek, Bu bağlamda sizleri rahatsız ettiğimiz zamanlar olacaktır. Sizlerden hizmet bağlamında bazı şeyler isteyeceğiz İl Başkanı olarak. Sizlerin de ifade ettiğiniz üzere bizim de görevimiz, amacımız hizmet. Bolu için yapılacak her çalışmada sizlerle