Geçtiğimiz hafta Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ile ilgili esprili bir paylaşım yapan Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın bu kez hedefi Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü oldu. Özcan'ın bu paylaşımı sosyal medya dikkat çekti.

Özcan, geçtiğimiz hafta sonu sosyal paylaşım sitesinden yaptığı durum bildiriminde AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'u nöbetçi ilan etmiş, Bu Pazar Bolu için nöbetçi Milletvekili Ali Ercoskun'dur...İletişim için 0532 255**** Hadi kolay gelsin:))” demişti.

CHP Bolu Milletvekili bu kez de AK Parti Milletvekili Fehmi Küpçü'yü hedef aldı ve Mevlit Kandilini kutladığı takipçilerine, Kandilde Fehmi Küpçü'nün nöbetçi olduğunu söyledi. Özcan, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü için sosyal medyadaki hesabından şu ifadelere yer verdi: Kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek gece nöbetçi Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü arkadaşımızdır. Fehmi Bey, bu akşam Yatsı Namazı sonrası ayakkabı kutuları dâhil merak edilen tüm sorulara içtenlikle cevap verecektir. Allah şimdiden kendisinden razı olsun.”

Özcan'ın kendisini nöbetçi tayin etmesini AK Partili Vekil Ercoşkun tebessümle karşılayıp Sağolsun. Ama biz her zaman nöbetçiyiz” şeklinde yorumlarken, Özcan'ın Fehmi Küpçü'yü sosyal paylaşım sitesinden nöbetçi olarak göstermesini Küpçü'nün nasıl karşılayacağı merakla ediliyor. Haber Merkezi