Yeni sezon öncesi Boluspor da ideal kadro aranırken Yeni Malatyaspor maçında da iki yıldız oyuncumuz sağ bek ve sol beki garantilediler.
Boluspor da kadroya bir çok oyuncu takviye edilmesinin ardından otoriteler tarafından kimin formaya daha yakın olduğu sıkça konuşulurken Boluspor da Yeni Malatyaspor ile oynan karşılaşmada iki oyuncu öne çıktı.
Defans bölgesinin sıkça gündemde olduğu yeni sezon hazırlıklarında Engin Aktürk ve Hakan Arslan futbolları ile Sağ Bek ve Sol Bek de sorun olmadığı gösterdiler.
Boluspor'un yeni transferi ve eski oyuncusu Engin Aktürk şimdiye kadar oynanan hazırlık karşılaşmalarından sonra Malatyaspor maçı ile formunu yakaladığı göründü. Sağ bek oynamasına rağmen kanadı da iyi kullanıp hücum gücünde katkı sağlayan Engin Aktürk Boluspor da sağ bekin tek adamı olarak görünüyor.
Geçen yıl oynadığı futbolla yıldızı parlayan Hakan Arslan taraftarlarında sevgisini kazanmıştı. Bu yıl başlayan sezon hazırlıklarında çalışmalarda tutuk görünse de forma yarışını bırakmayan genç oyuncu eski günlerinin habercisi gibi. Kırmızı Beyazlı forma ile Yeni Malatyaspor maçında ilk 11 de sahaya çıkan Hakan Arslan futbolu ile göz kamaştırdı. Zorlu sezon öncesi formasını bırakmak istemeyen genç oyuncu sol bek