Doğa'nın eşsiz güzelliğini 4×4 heyecanıyla birleştiren off-road tutkunu bir gurup, her hafta sonu bir araya gelerek aşılması zor engelleri aşmaya çalışıyor.
Hava şartları ne olursa olsun Gerede şehir merkezinde toplanan bir grup off-road tutkunu, doğa tutkusunu 4×4 heyecanıyla birleştiriyor. Her hafta sonu düzenli olarak bir araya gelen Off Road tutkunları, ilçemizdeki aşılmaz yolları aşmaya çalışıyorlar.
Gerede'de oluşturdukları gruba sürekli Gerede dışından yeni yeni katılımlar olurken, Off Road tutkunları 4×4 heyecanının başka olduğunu dile getiriyorlar.
HEYECANA KATILIN
Karlı patika yolları aşmaya çalışan Gerede'nin Off Road ustalarının ortak sözü, Bir kere bu heyecanı yaşayan bir daha bırakamıyor” oluyor. OFF Road'u yalnızca bir yarış olmaktan çıkaran ve doğa tutkusuyla birleştiren Geredeli Off Road tutkunları, 4×4 araca sahip olan herkesi bu heyecana ortak olmaya çağırıyor.
Bu doğa gezilerine katılmak için son model bir jeep gerekmiyor. Aracınızda 4 çeker bulunurken adrenaline alışkın ve doğayı seven bir yapınız olması yeterli. Telsizle haberleşilen konvoy hep birlikte hareket ediyor, hep birlikte duruyor. Yardımlaşmanın da üst seviyeye çıktığı Arkut Dağı'ndaki Off Road yarışlarında, aracı güçlü yollarda kalanların yardımına araca en yakın Off Road tutkunu yetişiyor. Aşılamayacak büyük engeli aşan Off Road tutkunu, engel nedir bilmeyiz biz Geredeliyiz” diye telsizden anons geçiyor. Jeepler ile aşılan zor yolların ardından yapılan mangal keyfi ise unutulmaz güne ayrı bir anlam katıyor.