Deplasmanda alınan galibiyetin morali ile sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başlayan Boluspor'da adeta bahar havası esiyor. Günü çift antrenmanla geçiren Boluspor'da sabah çalışmasında çabukluk ve kuvvet antrenmanına önem verildi.
Galibiyetin ardından hemen Torku Konyaspor maçına odaklanan Boluspor da tempo artırıldı. Sahasında yapacağı maçtan da mutlak galibiyet bekleyen ekibimizde çalışmalar moral içinde geçiyor. Ekibimizde sabah Antrenmanı öncesi Serhat Güler tüm oyuncuları ile konuşarak bilgi aldı. Güler futbolcularına yaptığı konuşmalar samimiyet içerisinde geçerken zaman zamanda şaka yapıp gönüllerini aldı. Güller her anki bir sorunlarının olup olmadığını sorması ile birlik de antrenman öncesi kısa süreli samimi konuşmalar dikkat çekti. Bir hayli moralli ve mutlu oldukları gözlenen kırmızı beyazlı oyuncular sabah antrenmanının startını verdiler.
Boluspor da sabah çalışması öncelikle serbest koşu ile başladı. Daha sonra el topu oynayan oyuncular kafa ile gol atmak için kıyasıya mücadele ettiler Teknik direktör Serhat güller daha sonra günün ilk çalışmasındaki zor bölümde oyuncularını bir hayli yordu. Çabukluk ve dayanıklı antrenmanıyla sabah çalışması son buldu.