AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, son günlerde sosyal medyada gittikçe yayılan mültecilere hükümet tarafından vatandaşlık numarası verilip oy potansiyelini arttırması yönünde ki iddialara sert cevap verdi.

Gazetecilere mültecilere vatandaşlık numarası verildiği şeklindeki dedikodulara açıklık getiren AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Yanlış bir bilgi, bu hareketler sadece seçim kaybetme telaşına düşen muhalefetin zaman zaman sığındığı yalanlar ve iftiralar olarak görüyoruz” ifadesini kullandı.

Bu tarz bir olayın geçtiğimiz günlerde Bolu'da da yaşandığına vurgu yapan Coşkunyürek, Çünkü bu yalanlardan bir tanesini geçtiğimiz günlerde Bolu'da da yaşadık. Dediler ki, ‘Hastanemiz elden gidiyor. Kapanacak' diye iki tane muhalefet partisinin milletvekili gitti hastanede şov yapmaya çalıştılar. Ama bir telefon açıp genel sekretere sorsalardı bunun böyle olmadığını farklı bir şekilde olduğunu göreceklerdi. Ama duyumlarla dedikodularla bu tür şeylerle halkımızı yönlendirmeye çalışıyorlar. Buda onların seçim alanlarında zorlandıklarını halkımız kandırarak farklı şekilde yönlendirmek için bu tür ucuz siyaset yaptıklarının bir göstergesi olarak görüyorum” şeklinde konuştu.

Coşkunyürek, Bolu halkının bu tür ucuz siyaset yapanlara şimdiye kadar güvenmediğini, şimdiden sonrada güvenmeyeceğini ifade etti. Haber Merkezi