Osmanlıspor Teknik Direktör Osman Özköylü son zamanlarda yaptıkları ile sık sık gündeme gelirken, Boluspor karşılaşmasında da yaptığı hareketler ile Bolu'da konuşulan isimler arasında yer almıştı. Özköylü hemen hemen her deplasmanda agresif hareketleri ile ev sahibi takımları çileden çıkartırken, ‘Bana bir şey olmaz' tavırlarına da Kayseri'de de devam etti.

Bu hafta oynanan Kayserispor - Osmanılıspor karşılaşması sonrası basın mensupları ile tartışmaya giren ve agresif tavırları ile rahatsızlık veren Osman Özköylü, iki hafta önce de Bolu'da oyuncumuz Kenan Şahin ile saha içinde tartışmış ve tribünlerin gerilmesine neden olmuştu. Maç sonu basın toplantısında verdiği demeçte eski öğrencisi Kenan Şahin'in eşine ve çocuğu için yaptığı yardımları basın yolu deklere ederek kalitesini ortaya koymuş, Kenan Şahin'e Seninle Görüşeceğiz” diyerek tehditler savurmuştu.

Boluspor maçı sonrası basın toplantısına özel koruma ile giren Özköylü, aynı koruma eşliğinde Kayseri'de yayın yapan yerel medya mensuplarına hakaretler ederken, bir teknik adama yakışmayacak tavırlarını sürdürmesi kafaları karıştırıyor.

Bu Gücü Nereden Alıyor !

Şimdi spor camiası kışkırtıcı tavırları ve hakaretleri ile ceza alan, tribüne gönderilen , futbolculara küfür eden, basın mensuplarına saldıran, korumasız gezemeyen, basın mensuplarını sizi çok kötü yaparım” diyerek tehdit eden, en önemlisi bir bayanın üstüne yürüme cesaretini kendinde bulan Özköylü'ye kimin dur diyeceği!