Anakaragücü taraftarı, Boluspor karşısında galibiyete inandıklarını maç başından sonuna kadar yaptıkları destekle gösterirlerken, genç oyunculardan oluşan kadrosu da Ankaragücü ruhunu ortaya koymuş oldu.

Bir diriliş yaşayıp tekrar son haftalarda heyecan yaşarmıyız diye gidilen Ankaragücü maçında, Boluspor'un evdeki hesabı çarşıya uymadı. Maç başlamasıyla birlikde seyircisiz olan maçta Ankaragüçlü bayanlar ve çocuklar, sayıları az olmasına rağmen öyle bir destek veriyorlardı ki adeta ölüyü diriltircesine takımlarına sahip çıktıklar.

Alacağı bir galibiyetle kümede kalmak için umutlarını devam ettirmek isteyen Ankaragücü takımı, sanki futbolları ile Play-Off'u kendileri istiyormuş gibi mücadele ettikleri görünen Ankaragüclü futbolcular ve camiyası herşeyleri ile ders verdiler.
Takımlarını 90 dakika destekleyen bayanlarına vip ve şeref tiribününde bulunan çok sayıda Ankaragüçlü yönetici ve kulüp üyesi adeta takımlarına itici güç oldular. Ligde ölüm kalım savaşı vermeleri ile birlikde azda olsa kümede kalma savaşı veren Ankaragücü camiası alt kademesinden en üst kademesine kadar galibiyete inandıklarını maç sonuna kadar gösterdiler .
Son dakikalarda buldukları gol sonrası 3 puanı alan Ankaragücü takımı maç sonunda yaptıkları sevinç gösterileriyle futbolun nasıl bir ruhla oynandığını göstermiş oldular.