HABER MERKEZİ

Boluspor da sezon başında Avrupa'dan transfer edilen iki genç oyuncu gözlerden uzakta. İsa Demir, İsveç'in Syrianska FC takımında Boluspor'a transfer edilmesinin ardından 2016 yılına kadar sözleşme imzalamıştı. Bu sezon kırmızı beyazlı forma ile 4 maça çıkan genç gurbetçi İsa Demir, sezonun ilk maçı Gaziantep Belediyespor maçı ile Boluspor forması ile resmi maçta tanışırken bu maçın ardından Manisaspor, Samsunspor, Adana Demirspor maçları ile birlikte 334 dakika görev aldıktan sonra formasını çıkardı. 9 haftadır formasına uzak kalan genç oyuncu maçları tribünlerden izliyor.

2016 yılına kadar sözleşme imzalan İsa Demir ile birlikte bir diğer yeni transfer sağ ve sol bek mevkilerinin yanı sıra ön liborada da görev yapan Barış Odabaşı da kırmızı beyazlı formaya hasret kalan oyuncuların başında geliyor. Boluspor forması ile kupada Keçiörengücü maçında 90 dakika sahada kalırken, gurbetçi oyuncu PTT Birinci lig de ise Altınordu A.Ş. maçında Gıorgı Rekhvıashvılı'nin yerine oyuna girip 47 dakika sahada kalmıştı. Bu maçın ardından da 7 haftadır forma şansı bulamayan Barış Odabaşı, formasına hasret kaldı.

Ligin 13 haftası geride kalırken Teknik Direktör Reha Erginer'in alternatifsiz kadro açıklamalarına rağmen maçlarda hamle sıkıntısı yaşayan ekibimizde bu iki oyuncunun haftalardır kadro yüzü görmesi ile birlikte sezon başında iki oyuncuya da 2016'ya kadar sözleşmesi imzalatılmıştı. Şu anda formaya uzak kalan gurbetçi oyuncularında devre arasına kadar şans bulup bulmayacakları da şu anki görünümleri ile zor görünüyor.