AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve yönetim kurulu üyeleri teşkilat içi program için gittikleri Mudurnu'ya çıkarma yaptı. Ziyarette Pazaryeri esnafını da ziyaret eden Sönmezel, alışveriş yapmak için pazara gelen vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşırken, Mudurnu Halkından da tam not aldı.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına atandığı günden beri sürekli olarak ilçeleri ziyaret ederek birlik ve beraberliği, kaynaşmayı yeniden aşılayan Taha Furkan Sönmezel pazar günü Yönetim Kurulu üyelerini de alarak Mudurnu ilçe yönetimini ziyaret etti.
Mudurnu Gençlik Kolları Başkanı Murat Dereli ve Mudurnulu gençler tarafından karşılanan Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve beraberindekiler, 11 araçlık konvoy ile ilçeye giriş yaparak değim yerindeyse gövde gösterisi yaptılar.
İlk olarak hep birlikte kahvaltıya yapan gençleri AK Parti İl Teşkilat Başkanı Metin Soygür ile İlçe Başkanı Ahmet Uzun'da bu anlamlı ziyarette yalnız bırakmadı. Yapılan kahvaltının ardından Mudurnu Pazar esnafını ve vatandaşları ziyaret eden gençler, vatandaşlarla sohbet ederek, sıcak ilişkiler kurdular. Gençlerin bu yaklaşımı Mudurnu halkından tam not aldı.
Yönetim ve Yürütme Kurulunu oluşturarak görevlendirmelerin yapıldığını ifade eden İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel bundan sonra sürekli olarak il-ilçe demeden sürekli teşkilatlarını ve vatandaşları ziyaret edeceklerini ifade etti. Sönmezel,”Artık yeni oluşan yönetimde görevlendirmeleri tamamlamış olduk. Dinamik ve yeni bir ekibiz. Allahın izni ile çalışmalarınızı aralıksız sürdürerek partimize, Bolumuza ve ülkemize faydalı olmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.
Mudurnu'da karşılaştığı hava karşısında mutlu olduğunu ifade eden Sönmezel Mudurnu halkı ciddi anlamda değişim havasını hissettiriyor. Sokaktaki, pazardaki her karşılaştığımız insandan bunu hissediyoruz. Bizleri sevgiyle, anne-baba şefkati ile bağırlarına basıyorlar” şeklinde konuşarak AK Partinin Mudurnu'daki iddiasını ortaya koyduğunu ifade etti.