Kar yağışı sonrası özellikle öğrencilerin ‘tatil' bekleyişleri nedeniyle sosyal medya da popüler hesaplar arasına giren Vali Ahmet Zahteroğulları'nın feyk hesabı kısa sürede ortaya çıktı. Açılan sahte hesap üzerinden okulların tatil edildiği yönünde yapılan paylaşımlar sonrası, Vali Zahteroğulları kişisel hesabından olaya el atarak ‘Yapılan paylaşımları dikkate almayın' uyarısında bulundu.

HABER: ELİF ERDOĞAN

Vali Ahmet Zahteroğulları'nın da sahtesini yaptılar. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden özellikle okulların durumuyla ilgili paylaşımlar yapan Bolu Vali Ahmet Zahteroğulları, bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde 5 bin yeni takipçi kazanmıştı. Vali Zahteroğulları'nın Twitter'da kısa sürede popüler olması, sahtekarları da harekete geçirdi.

@zhteroğulları kullanıcıyla açılan hesabın kısa sürede takipçi kazanması dikkatleri üzerine çekti. Sahte Twitter hesabı üzerinden okulların tatil edildiği yönünde yapılan paylaşımlar sonrası, sahte hesaptan haberdar olan Vali Zahteroğulları takipçilerini uyardı. Vali Zahteroğulları yaptığı paylaşımda, Adım ve fotoğrafım kullanılarak sahte bir Twitter hesabı açılmıştır. @azhterogullari kullanıcı hesabı bana ait değildir. Dikkate almayınız” dedi.