Boluspor PTT 1. Ligin 23. haftasında deplasmanda zorlu ekip Ç.Rizespor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda tutuk olan Boluspor fazla pozisyona giremezken, ikinci yarı yediği gol sonrası kontrolü sağlaması ile pozisyonlar bulabildi. Boluspor son dakikalarda girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin geçen haftaya göre birkaç değişiklik yaparak kalede Serdar Kulbilge, Engin Aktürk, Hakan Arslan, Jimmy Dixon, Muhammet Özdin, Ali Güzeldal, Serge Djiehoua, Abdulaziz Solmaz, Cihan Yılmaz, Aydın Çetin ve Alp Ergin on biri ile sahada yer aldı.
Karşılaşmada sayıları yaklaşık 100 olan Boluspor taraftarı da stadyumdaki yerini alarak kırmızı beyazlılara destek verdi.
Boluspor ilk 10 dakikada kontrollü bir oyun sergilerken, önde basan ve top çeviren bir yapıda oyun oynadı. İleri uçta Djiehoua tek kalırken kanatlardan Abdulaziz ile pozisyon bulmaya çalıştı. Boluspor ilk tehlikeli atağını 17. dakikada Engin Aktürk'ün çizgi üzerinde topu kapması ile oluşturdu. Aktürk çizgi üzerinde topu kapar kapmaz içeri ortaladı. Ancak defanstan dönen top kornere çıktı. İçeride Djiehoua ve Aydın Çetin boş durumda olmasına rağmen top aktarılamayınca mutlak pozisyondan olduk. Rizespor sol açıktan arka arkaya pozisyonlar bulurken kaleci Serdar Kulbilge mutlak bir golü de önledi. Boluspor ilk yarıda en net pozisyonu Hakan Aslan ile buldu. Hakan Aslan sağ açıktan geliştirilen topta çizgiye kadar incd ve kaleye sert vururken kaleci Davit'i geçen top, arka direğe çarptı ve geri dönen top Davit'de kaldı. Bu pozisyonla Boluspor mutlak bir golden oldu. Bu pozisyondan 4 dakika sonra Hakan Aslan orta alandan gelişen pozisyonda uzaktan sert vururken, top çok az farkla auta çıktı. Rizespor ilk yarının sonlarında ark arkaya pozisyon bulurken, son dakika da Sernat'ın kullandığı serbest vuruş sonrası ilk yarıyı karşılaşmanın orta hakemi bitirdi. İlk yarı 0-0 sona erdi.
Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin ikinci yarı aynı kadro ile sahada yer alırken, Rizespor hızlı başladı. 48. dakikada sağdan gelişen pozisyonda Dixon'ın arkasında bekleyen David Depetris topun gelişine vurunca, takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Oğuz Çetin oyuncu değişikliğine giderken Djiehoua'nın yerine haftalardır takımda yer alamayan Emre Kılınç sahaya girdi. Golden sonra çabuk toparlanan Boluspor, Rizespor sahasında sık sık pozisyonlara girerken 64. dakikada Alp'in ceza sahasına şık çalımı sonrası girmesi ve devamında defanstan gelen topa Abdulaziz sert vurması sonrası top defanstan döndü. Boluspor soldan kazandığı faul sonrası içeri atılan topta Dixon kafa vurdu. Pozisyonun devamında Aydın Çetin'e çarpan top ağlarla buluştu ancak karşılaşmanın hakemi ofsayt gerekçesi ile iptal etti. Karşılaşmanın sonlarına doğru Teknik Direktör Çetin oyuncu değişikliğine giderken, Abdulaziz Solmaz'ın yerine 83'üncü dakikada Cafercan'ı oyuna aldı. İkinci yarıda baskı kurmaya çalışan Boluspor'da Emre Kılınç 35 metreden çok sert vururken topu kaleci David Loria güçlükle çıkarttı.
Karşılaşmanın son anlarında kazandığımız topta ceza sahası üstünde defans el ile müdahale yapınca Boluspor serbest vuruş kazandı. Ali Güzel topa kontrollü vuramayınca mutlak bir pozisyondan daha yararlanamadık. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında girdiği son pozisyonda ardı ardına şut çekmesine rağmen defanstan dönen toplar ağlarla buluşmayınca, kırmızı beyazlı ekibimiz deplasmanda üç puanı bırakan taraf oldu.