Türkiye Sakatlar Derneği Bolu Şubesi, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Bolu Şubesi ve Bolu Köroğlu Engelsiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ortaklaşa aldığı karar ve Valilik izniyle ilk defa ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engelli yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Köroğlu Engelsiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Köroğlu Engelsiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeyda Ay ve Başkan Yardımcısı Hakkı Gürsoy ve Türkiye Sakatlar Derneği Bolu Şube Başkanı Hümeyra Çilkara Durkut katıldı. Ortak olarak düzenlenen basın toplantısında konuşan Köroğlu Engelsiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeyda Ay herkesi yürüyüşe davet etti.

Başkan Ay, TSF (Türkiye Sakatlar Federasyonu Bolu Şubesi), ZİÇEV Vakfı Bolu Şubesi ve biz Köroğlu Engelsiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde bir değişiklik yaparak Valilik izniyle Bolu'da ilk defa yasal olarak halkımızla birlikte ve protokolle birlikte engelli yürüyüşü yapacağız. Çarşamba Günü Saat 11.00'da Anıtpark'a çelenk koyarak akabinde de bando eşliğinde Belediye Meydanı'na yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. Halkımızı bu yürüyüşümüze bekliyoruz. O gün bir bütün olmak zorundayız. Bizim bir sloganımız var. ‘Gelin yılda bir kez eşit olalım' ‘Buyurun bir kez eşit olalım' biz o gün hep birlikte yürüyelim. Biz bunu istiyoruz.”

Haber Merkezi