Resim çalışmalarını üç yıldır BSM-Resim Atölyesi'nde, Ressam Şenol Sak eşliğinde sürdüren Birsen Ateş, 42 adet eserini, "Benim Renklerim" adını verdiği ilk Kişisel Resim Sergisinde BSM'de sergiliyor. Dün açılışı yapılan sergiye, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Mustafa Namdar, daire başkanları ve çok sayıda sanatsever katıldı.
Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, açılış öncesi yaptığı konuşmada, ”Ben bu güzel eserleri üreten sanatçımız Birsen hanımı kutluyorum. Kendisi son üç yıldır Belediye Sanat Merkezi'mizdeki resim atölyesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kısa sürede eserlerini sergileyecek başarılı bir düzeye getirdiğini memnuniyetle görüyoruz. Ayrıca eserlerinde yer alan renklerin güzelliğini ve özgünlüğünü de buradan belirtmeden geçemeyeceğim. Açılan serginin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Daha sonra, açılış kurdelesinin kesilmesiyle açılışı yapılan sergi, davetliler tarafından gezildi ve sergide yer alan eserler, izleyicilerin beğenisine sunuldu.
Birsen Ateş tarafından açılan, Benim Renklerim” adlı sergi 19 Mart 2013 tarihine kadar BSM'de gezilebilecek.