Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde Naciye Bozacıoğlu tarafından gerçekleştirilen ‘Renklerin Dansı' adlı resim sergisinin açılışına katıldı.

Bolu Belediyesi tarafından restore edilerek son derece şık bir görünüme kavuşan ve Bolu'nun sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapan Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde son olarak ressam Naciye Bozacıoğlu tarafından bir sergi açıldı. Birbirinden güzel çalışmaların yer aldığı ‘Renklerin Dansı' adlı serginin açılışına Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Açılıştan önce kısa bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; Bolu'da sanatın gelişmesi adına elimizden gelen bütün çalışmayı gerçekleştiriyoruz. İnşallah ilerleyen dönemlerde bu tür mekanlarımıza daha da yenilerini katacağız ve Bolu sanatsal açıdan daha zengin bir il haline gelecek. Bugün burada bu sergiyi açan Naciye Bozacıoğlu'na çok teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Alaaddin Yılmaz ve beraberindekiler serginin açılışını gerçekleştirerek içeride bulunan eserleri inceledi. Haber Merkezi