Özel Çağsu Hastanesi Acil servis doktoru Mustafa Cem Bozkurt'a hafta sonu oynanan Bolu Belediyespor Boluspor-Zirve Üniversitesi Basketbol maçı öncesi, kırmızı beyazlılar tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Haber Merkezi

Özel Çağsu Hastanesi Acil servis doktoru Mustafa Cem Bozkurt'a Bolu Belediyespor Yönetim Kurulu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı oyuncularının ve Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı oyuncularının her zaman yanında olan Dr. M.Cem Bozkurt teşekkür plaketini hafta sonu oynanan Basketbol maçı öncesi Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'dan aldı.

OYUNCULARIMIZIN HER HASTALIĞINDA YANLARINDAYIM

Her zaman olduğu gibi bundan sonrada sporcularımızın yanındayım diyen Dr. Mustafa Cem Bozkurt Öncelikle böyle bir şeyi bana laik gören Bolu Belediyespor yönetim kuruluna ve oyuncularına teşekkür ediyorum. Oyuncularımızın her hastalığında yanlarındayım. Onlar ulusal camiada ilimizi temsil ediyorlar. Biz onların hem iyi günlerin hem de kötü günlerinde yanlarındayız. Hepsine bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum” dedi.