Geçtiğimiz günlerde 5 AK partili kadın bir araya geldi ve bir tiyatro ekibi kurdu. 1 ay gibi kısa sürede ‘Yuh TV' ismini verdileri gösteren tiyatrocu kadınlar gösterilerinden 8 bin TL elde ettiler. AK partili kadınlar elde ettikleri bu geliri olduğu gibi hayır işine ayırdılar.
AK Partili 5 kafadar kadın bir araya gelerek tiyatro ekibi kurdular. 1 ay boyunca ‘Yuh TV' isimli gösterilerine çalışarak Necip Fazıl Kısakürek tiyatro salonunda gösterilerini sergilediler. 1 ay gibi kısa bir sürede hazırlanan ekip gösterileri ile değme tiyatroculara taş çıkardılar.
Kadınlar büyük beğeni toplayan gösterilerinden de 8 bin TL elde ettiler. Kazandıkları para ile 100 çocuğa ayakkabı, 25 aileye kömür aldılar ve 2 çiftinde nikah masraflarını karşılayarak büyük bir taktiri hakkettiler.
Tiyatro ekibinin oyuncularından Ayşe Ayık bundan sonrada faaliyetlerinin devam edeceğini belirterek, Arkadaşlarımızla sosyal bir faaliyet sergilemek ve diğer kadınlara örnek olabilmek için 5 kişi bir araya gelerek tiyatro ekibi kurduk. İlk gösterimizi geçtiğimiz ay yaptık ve tahmin ettiğimizden daha çok ilgi gördük. Bundan sonra da gösterilerimiz olacak. Bu gösterilerden de elde ettiğimiz gelirleri yine ihtiyaç sahipleri için harcayacağız” şeklinde konuştu.