Veteranlar Turnuvası Pazartesi akşamı oynanan maçlarla devam etti. Günün üçüncü maçında BOSS Reklam ile K.Ç. İnşaat karşı karşıya geldi. Maça her iki takımda hızlı ve kontrollü başlasa da BOSS Reklam ilk yarının son dakikalarında ve ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 7-0 mağlup etti.
Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Pazartesi akşamı oynanan maçlarla devam etti. Günün üçüncü maçında BOSS Reklam ile K.Ç. İnşaat karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikaları büyük çekişmeye sahne olurken, BOSS Reklam girdiği bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. Topun bir o kalede bir bu kalede gelip gittiği mücadelede ilk yarım saatin 0-0 bitmesi beklenirken, oyuna sonradan giren BOSS Reklam takımında oynayan Suat, attığı 2 golle takımını adeta galibiyete taşıdı. Maçın ilk yarısını 2-0 BOSS Reklam önce tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında K.Ç. İnşaat aradaki farkı indirmek için BOSS Reklam kalesinde gol arasa da defansı ve kaleciyi geçemedi. Maçın sonralarına doğru oyundan düşen ve oyunun kontrolünü tamamen kendi lehine çeviren BOSS Reklam arka arkaya bulduğu gollerle farkı 5'e çıkarttı. İlk yarının son dakikalarında olduğu gibi oyuna sonradan dahil olan Suat, takımı BOSS Reklam'ı adeta galibiyete taşıdı. Hem defansta hemde ileride adeta fırtına gibi esen Suat, ikinci yarıda da attığı 2 golle skoru 7-0'a getirdi. Maçın uzatma dakikalarında başka gol olmayınca BOSS Reklam ikinci maçında da sahadan galibiyetle ayrılırken, BOSS Reklam takımında forma giyen Suat maça damga vurdu.