Abant Tabiat Parkı yolunda tatilcileri ağırlayan Bolu Abant Bosphorus Et Mangal, muhteşem doğasıyla misafirlerini büyülüyor. Her hafta binlerce kişiye ev sahipliği yapan işletmenin sahibi Yasin Bektaş, Misafirlerimiz dere kenarında kahvaltı yapmanın, çocuklarıyla eğlenceli dakikalar geçirmenin keyfini mekanımızda doyasıya yaşayabilirler” dedi. Bektaş ayrıca, Tesislere 12 adet bungalov ev yapıyoruz” diye konuştu.

Akçalan Köyü mevkiinde her hafta binlerce kişinin uğrak yeri haline gelen Bolu Abant Bosphorus Et Mangal, yeni yapılacak tesisleriyle Abant Tabiat Parkı karayolunun en iddialı tesisi olma yolunda ilerliyor. Özellikle hafta sonları ailelerin tercihi haline gelen Bolu Abant Bosphorus Et Mangal, kısa süre sonra yapımı bitecek 12 adet bungalov evle tatilcilerini misafir edecek.

KUŞ CIVILTILARI ARASINDA HUZUR

Geniş arazisi, çocuklara yönelik alanları, derenin kenarına kurulan yemek ve dinlenme mekanlarıyla tatilcilerin uğrak yeri haline gelen Bolu Abant Bosphorus Et Mangal'ın işletmecisi Yasin Bektaş, İşletmemizde misafirlerimizin rahat ve huzurlu zaman geçirmeleri için her türlü imkanımıza mevcut. İşletmemiz çocuklu ailelerin rahat şekilde dinlenebileceği ve keyifli vakit geçirebileceği bir mekan. Konaklama için 12 tane bungalov ev yapıyoruz. Kısa süre sonra hizmete açacağız. Huzurlu ve kuş cıvıltıları arasında dinlenmek isteyen herkesi bekliyoruz” dedi. Haber Merkezi