Bolu Görsel Sanatlar Derneği sanatçıları Kent Meydanı'nda düzenleyeceği ‘Çevre Sanat ile Güzel' adlı canlı performans etkinliği ile Bolulularla buluşuyor.
Bolu Görsel Sanatlar Derneği sanatçıları Kent Meydanı'nda düzenleyeceği ‘Çevre Sanat ile Güzel' adlı canlı performans etkinliği ile Bolulularla buluşuyor. Sanatçılar, Dünya Çevre Haftası'na denk gelen günde, sanatla birlikte çevre duyarlılığını arttırmayı hedefliyor.
7 Haziran Cumartesi günü Kent Meydanı en renkli günlerinden birini yaşayacak. Bolu Görsel Sanatlar Derneği üyesi olan resim ve fotoğraf sanatçıları Kent Meydanı'nda bir canlı performans etkinliği düzenleyecekler. Saat 11:00'de başlayacak olan etkinlikte, sanatçılar, tuval başında olacak, ve Bolu Kent Meydanını fotoğraflayacak.
BGSD Başkan Yardımcısı Ümit Turpcu, Dünya Çevre Gününe rastlayan günle birlikte, çevre duyarlılığına da dikkat çekeceklerini belirtti ve dernek üyeleri ile birlikte tüm Bolu halkını resim, fotoğraf ve sanatla tanışmaya çağırdı. Katılımın tüm resim yapan insanlara açık olduğunun altını çizen Turpcu, onları etkinliğe şu sözlerle davet etti Tuval ve boyalarınızı alarak gelin ve Bolu'yu renklendirin”