8 kişilik gezinti uçak fabrikası Bolu'ya mı kuruluyor?

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'dan Bolu'yu uçuracak müjde geldi. Çalık Holdingin Bolu'da uçak fabrikası kurmak üzere fizibilite çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz, çok yakın zaman incelemenin tamamlanacağını ifade etti. Yılmaz, "Bolu'ya uçak fabrikası kuracağız. Pisti de olacak. 40 tane uçak siparişini aldık bile, haberiniz var mı?" dedi.

Görev yaptığı süre boyunca Bolu'nun altını üstüne getiren ve 'yapılamaz' denen bütün projeleri hayata geçiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu'nun yakında uçmaya başlayacağını ifade etti.

ÇALIK HOLDİNG GELİYOR!

Son birkaç yıldır Bolu'ya havaalanı yapılması konusunda girişimler olduğunu ancak bunu daha ileriye götürme planları içinde olduklarını belirten Başkan Yılmaz, Bolu'ya uçak fabrikası kurulacağını söyledi. Başkan Yılmaz'ın uçak fabrikası müjdesi herkesi şaşırttı. Çalık Holding tarafından kurulması planlanan uçak fabrikasında 8 kişilik gezinti uçakları üretilecek. Dudak uçuklatan proje için net konuşan Başkan Yılmaz, Şunu da söyleyeyim. Daha şimdiden Azerbaycan'dan 40 tane uçak siparişi aldık. Haberiniz var mı?" dedi. Bu sözler, işin ne kadar ciddi olduğunu gözler önüne serdi. Haber Merkezi