McDonald's, Türkiye'de hız verdiği restoran açılışlarına Bolu'da hizmete girecek ilk restoranı ile devam ediyor. McDonald's'ın Türkiye'deki 209'uncu restoranı Şubat sonunda açılacak.
McDonald's yeni restoran açılışlarını hız kesmeden sürdürüyor. McDonald's'ın Türkiye'deki 209'uncu restoranı Bolu'da açılacak. McDonald's yetkilileri toplam 25 kişiye iş olanağı sağlayacak Bolu McDonald's restoranının Şubat sonunda açılacağını belirtti.
McDonald's yetkilileri kendi potansiyelinin yanı sıra birçok bakımdan bir bağlantı noktası olması dolayısı ile Bolu'ya çok önem verdiklerini ve restoranın modern mimari tasarımıyla Bolu'nun sosyal yaşamında yerini almasını beklediklerini belirttiler.
Toplam 500 metrekare üzerinde 144 kişi oturma kapasitesine sahip restoran 24 saat hizmet verecek. Restoranda kahvaltı servisi ve araca servis hizmetleri de sunulacak.
Bolu'da açılacak McDonald's restoranında doğum günü parti odası ve çocukların daha keyifli zaman geçirebilmesi için oyun alanı da bulunacak.
McDonald's Çocuk Vakfı'ndan Bolu'ya anlamlı katkı
Türkiye'nin birçok ilindeki hastanelerde gerçekleştirdiği projelerle hasta çocuklar ve ailelerini, yaşadıkları zorlu süreçte daha mutlu kılmayı hedefleyen McDonald's Çocuk Vakfı, 43'üncü projesini Bolu'da tamamlıyor. İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'ndeki Pediatrik Hematoloji ve Onkoloji Servisi tefrişini üstlenen McDonald's Çocuk Vakfı, projenin açılışını Şubat ayı sonunda gerçekleştirecek. Vakıf; 11 yataklı, 8 odalı Pediatrik Hematoloji ve Onkoloji Servisi'ndeki tüm hasta odalarını hastanenin ihtiyaçları doğrultusunda döşerken, çocuklar için bir oyun alanı, çamaşırhane, nöbetçi doktor ve hemşire odalarının tefrişini de yapıyor.
McDonald's Çocuk Vakfı, Türkiye'nin her yerinde çocuk sağlığı ve mutluluğu için, aile odalarından, çeşitli hastanelerde çocuk servislerinin tefrişine, göz tarama çalışmalarından, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı hastane dersliklerinin yeniden yapılandırılmasına uzanan faaliyetleri gerçekleştiriyor. McDonald's Çocuk Vakfı bu çalışmalar için 1999 yılından bu yana 1,5 milyon doları aşkın kaynak ayırdı. Gerçekleştirdiği projelerle binlerce çocuk ve ailesine ulaştı. İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'ndeki Pediatrik Hematoloji ve Onkoloji Servisi de vakfın bugüne kadar 23 farklı il ve 29 farklı sağlık kuruluşunda gerçekleştirdiği 43'üncü projesi oldu.
Türkiye'de McDonald's
Dünyanın en değerli markalarından biri olan ve Türkiye'de 26 yıllık geçmişi olan McDonald's Türkiye'de Anadolu Grubu (Anadolu Endüstri Holding) çatısı altında faaliyet göstermektedir. McDonald's, Türkiye'de 200'den fazla restoranı ve 5000'e yakın çalışanı ile yılda 93 milyona yakın kişiye hizmet vermektedir. Sunduğu ürün ve hizmetlerin tamamına yakınını Türkiye'de üretim yapan tedarikçilerden temin eder. Örneğin; McDonald's restoranlarında tüketilen etlerin tamamı Pınar Et'ten, patatesleri Konya Şeker'den, süt ürünleri Danone'dan sağlanır. McDonald's, Adana, Adapazarı, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon ve Yalova illerinde ve bu illere bağlı çeşitli ilçelerde faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda 444 62 62 numaralı Çağrı Me