2014-2015 futbol sezonunda ikinci transfer dönemi resmen başladı. Boluspor'da ligin ikinci yarısı öncesinde kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı. Kırmızı Beyazlılar, Wisla Krakow'da forma giyen Nijeryalı golcü Emmanuel Sarki ile anlaşmaya vardı. 28 yaşındaki kanat oyuncusunun yaptığımız haberden sonra Boluspor ile anlaşması Dünya basınında gündeme oturdu.

28 yaşındaki Nijeryalı futbolcuyu Cuma günü başlayacak olan Antalya kampına davet eden Kırmızı Beyazlılar, yıldız oyuncunun gelmesini heyecanla bekliyor.

3'ÜNCÜ YABANCI OLACAK

PTT 1'inci ligde ilk yarıyı 17 puanla tamamlayan kırmızı beyazlılar, ligin ikinci yarısı için kadrosunu güçlendirme hesapları yapıyor. 28 yaşındaki oyuncu forvet, sol kanat ve sağ kanatta oynayabiliyor. Sezonun ilk karşılaşmalarında sakatlanan Reko'nun sözleşmesini fesih eden kırmızı beyazlıların önünde Sarki transferi için bir engel bulunmuyor.

HIZLI ADAM EKSİLTİYOR

Nijeryalı golcü Emmanuel Sarki, Polonya liginde Wisla Krakow formasıyla adından sıkça söz ettiriyor. Hızlı adam geçmesi birebirlerde attığı çalımlar ve sırtı dönük adam geçmesiyle gündeme gelen Sarki, 2'inci yarıda Boluspor'a çok şey katabilir. Boluspor teknik direktörü Reha Erginer'in, Sarki'nin ikinci yarı Boluspor formasını giyeceği için çok mutlu olduğu öğrenildi.

KAMPA KATILMASI BEKLENİYOR

Ligin ikinci yarısına 9 Ocak Cuma günü Antalya'da start verecek olan kırmızı beyazlılarda, Sarki'nin büyük bir aksilik olmazsa Boluspor'un kampına katılacağı gelen haberler arasında yer aldı.

KANATLARDA DA OYNAYABİLİYOR

Nijerya 17 Yaş Altı Milli Takımı'nda John Obi Mikel ve Chinedu Obasi gibi isimlerle oynayan, bir dönem Chelsea'nin de transfer gündemine gelen Sarki'nin, sağ kanatta da forma giyebildiği ve duran turan toplarda etkili olduğu belirtildi. Büyük babası Haitili olan Sarki, Ağustos ayında Haiti Milli Takımı'na çağrıldı. Haber Merkezi

EMMANUEL SARKİ KİMDİR?

Doğum tarihi : 26 Aralık 1987 (yaş 27)

Doğum Yeri : Kaduna, Nijerya Yeri

Pozisyon :Orta Saha Oynama

Şu anki takımı :Wisla Krakov