Hafta sonu Bolu'da tarihi günlerden birini yaşamaya hazırlanan Boluspor camiasını şimdiden Karşıyaka maçının heyecanı sardı.
Play-Off için rakibini geçip rahat bir nefes almak isteyen Boluspor'da zorlu Karşıyaka maçı öncesi eski hocamız ve eski oyuncularımız kırmızı beyazlı formaya karşı mücadele edecek olmaları heyecanı biraz daha üst seviyelere çıkarıyor.
Boluspor Cumartesi günü sahasında Karşıyaka'yı misafir etmeye hazırlanırken, rakibimizde bulunan Bolusporlularda heyecana heyecan katıyor. Geçtiğimiz sezon Boluspor'da Teknik Direktörlük yapan Cihat Arslan ve yardımcısı Fevzi Layic'in yanı sıra, iki sezon Boluspor formasını giyen Caner Ağca, Sercan Türkeri, Emre Toraman, Onur Türk ve Caner Bulut eski takımları Boluspor'a karşı mücadele edecekken, Boluspor formasını yıllarca giyen Fatih Gül'de sarı kart cezası nedeniyle eski takımına karşı mücadele edemeyecek.
PTT Birinci Lig'de haftanın önemli maçlarından bir tanesi olmaya aday olan Boluspor-Karşıyaka karşılaşması, play-off yolunda her iki takımda puan ve puanlar almak için sahaya çıkmaya hazırlanırken, Boluspor 3 puan alıp derin bir nefes almak istiyor. Karşıyaka'da kötü günler geçirmesine rağmen ikihaftadır aldığı yaraların ardından Boluspor'u da eski oyuncuları ile maça motive edip, İzmir'e iyi puanla dönmek isteyecek.
Kırmızı beyazlı ekip de bulunan teknik kadro ve futbolcular şimdiden Boluspor'un formasını giyen eski hocası Cihat Arslan ve eski oyuncuları Caner Ağca, Sercan Türkeri, Emre Toraman, Onur Türk ve Caner Bulut mağlup etmek için sahaya çıkmaya hazırlanırlarken, hafta sonuna kadar yapacakları antrenmanlarla bu maça çıkıp taraftarın desteğiyle üç puan almak istiyorlar.
Adanaspor deplasmanında alınan üç puanın ardından play-off içinde en büyük adaylar arasında yerini alan Boluspor, Cumartesi günü oynanacak olan Karşıyaka maçında 90 dakika taraftarlarından destek istiyorlar.