2 yıl üst üste lig şampiyonluğu ile Türkiye Kupası Süper Finali oynayan Boluspor U21 kadrosu yıldızları parlamaya devam ediyor.

24 ERZİNCANSPOR'DA 3 BOLUSPOR'LU OYUNCU KİRALIK

Sezon başında 24Erzincanspor'a kiralanan Ömer Çetinbaş geçirdiği sakatlık sonrasında yeniden kadroda yer alarak toplam 5 maçta forma giydi. Aynı takımda yer alan Yasin Dülger 19 maçta yer alırken güzel oyununu 2 golle süsledi. Birçok 2.lig takımının yakından izlediği Yasin'in başarılı grafiğini her geçen gün artıyor. Yine aynı takımda forma giyen Said Can Açıkalın ise 11 maçta forma giyerken istikrarlı gelişimini gelecek adına heyecan yaratıyor.

ERAYCAN AKKAYA DARICA GENÇLERBİRLİĞİN'DE

Sezon başında 24Erzincanspor'a kiralanan Eray Can Akkaya 6 maçta forma giyerek devre arasında Darica Gençlerbirliği'ne transfer oldu.

KRAL M. ENES YILMAZ SİVAS BELEDİYESPOR'LA İLK MAÇINA ÇIKTI

Devre arasında 2.Lig takımlarından Sivas Belediye Spor'a kiralanan Muhammed Enes Yılmaz gittiği ilk hafta galip geldikleri T.Ziraat Kupası Karabükspor maçında takımı ile sahada yer aldı. Uzunca bir süre sahalarda yer alamayan genç oyuncu Ümit Özat tarafından sezon başında düşünülmediği gerekçesi ile gönderilmek istenmiş ancak Boluspor Kulübü'nün ve hocasının kararı ile kulüpte kalması sağlanmıştı.

MUSTAFA ÇOŞKUN ADLİYESPOR'DA

Adliyespor'a kiralanan Mustafa Coşkun kadro devamlılığı ve attığı 5 gol ile kulübü temsil etmeye devam ediyor.

HARUN TUTUM BERGAMA BELEDİYESPOR'UN BEL KEMİĞİ OLDU

2 sezon önce Bergama Belediyespor'a kiralanan Harun Tutum kadro devamlılığı ve attığı gollerle yükselişini sürdürüyor. Gelecekte de Boluspor'a büyük katkı sağlanacağına inanılan Harun yakından takip edilen oyuncular arasında yer alıyor.

FAHRİ EREN PAMUK NİĞDE BELEDİYESPOR'A KİRALANDI

Niğde Belediyespor'a devre arası transferinde kiralanan Fahri Eren Pamuk 8 maçta Boluspor forması giymişti. Aynı takımda Boluspor Alt Yapısından yetişen Abdul Samet Kırım ise bu sezon 10 kez sahada görev aldı. İkili Niğde'de Boluspor'u temsil ediyor.

MEHMET CAN IŞIK TURGUTLUSPOR'A KİRALANDI

Yine devre arası transferinde Turgutluspor'a kiralanan başarılı defans oyuncumuz Mehmet Can Işık sezon sonuna kadar burada forma terletecek.

Türkiye'nin çeşitli liglerinde görev alan Boluspor'lu oyuncuların gelişimi ve performansları gelecek adına büyük önem taşırken hocaları ile sürekli istişare içinde takip edilmesi gelecek adına umut verdi. (Özgür Bolu)