Boluspor, ligin son haftasına girerken deplasmanda Fethiyespor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Bu mağlubiyetin ardından Boluspor'da Yılmaz Özen ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Fatih terim tarafından 15 gün önce bizzat aranarak kampa davet edilen Yılmaz Özen, hayati Denizlispor maçı nedeniyle kamptan Fatih Terim'den affını istedi.
Boluspor A takımı ve U15 takımı sorumlusu Yılmaz Özen için Boluspor Kulüp Savaş Başkan Abak, devreye girdi. A Takım ve aynı zamanda U15 takımının teknik direktörü Yılmaz Özen için Fethiyespor karşılaşması sonrası alınan mağlubiyet üzerine gözler şimdiden hayati önem taşıyan Denizlispor maçına çevrildi. Hafta sonu oynanacak olan Denizlispor maçını düşünen Başkan Savaş Abak devreye girdi.
Geçtiğimiz haftalarda A Milli takım teknik direktörü Fatih Terim'in Zagrep'te düzenleneyeği seminere özel olarak davet ettiği ve Pazartesi günü bu eğitime katılması beklenen Yılmaz Özen, kırmızı beyazlı camia için hayati önem taşıyan Denizlispor karşılaşması öncesi Başkan Savaş Abak devreyere girerek, A Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim ile telefon görüşmesi yaptı.
Karşılaşma sonrası teknik direktör Yılmaz Özen, Başkan Savaş Abak ile bir görüşme yaparak Denizlispor maçı için kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı. Kendisinin Pazartesi günü Zagrep'te olacağını ifade eden Yılmaz Özen, Fatih Terim'den katılacağı seminer için zorlu Denizlispor maçı izin istenilmesini Başkan Savaş Abak'a ilettti. Görüşmenin ardından Milli Takımlar teknik direktörü Fatih Terim ile görüşen Boluspor Başkanı Savaş Abak, Yılmaz Özen için müsaade istedi.
Abkt, kritik Denizlispor maçının önemi konusunda Terim'e bilgi verdi. Başkan Savaş Abak, 2-4 Mayıs 204 tarihleri arasında Avusturya Viana'da gerçekleşecek U15'ler Avrupa şampiyonasına da Özen'i göndermeme kararı aldı. U15 takımının başında Hasan Tosun hoca çıkacak olup, Yılmaz Özen ise zorlu geçecek olan Denizlispor maçına kırmızı beyazlıları hazırlayacak.