Taraftarı önünde pazar günü zorlu bir karşılaşma oynayacak olan Boluspor, Samsunspor'u konuk etmeye hazırlanırken bu maçın da hazırlıkları devam ediyor.
Kırmızı beyazlılar Samsunspor maçının teknik-taktik çalışmasını yaparak tamamen zorlu maça konsantre oldu. Boluspor Perşembe günü saat 13:00'de yaptığı antrenmanda Barboros'un dışında tam kadro yer aldı. Barboros arka adalesindeki hafif sakatlıktan dolayı riske atılmazken, tecrübeli oyuncu çift kalede dinlendirildi.
Antrenman öncesi teknik direktör oyuncuları ile saha ortasında kısa bir görüşme yaptı. Antrenmanda Samsunspor karşısında uygulanmasını istediği taktik hakkında bilgi veren Çetin, Artık bu son provamız. Herkes dikkatli olsun. Oynanan oyunda hata istemiyorum. Burada nasıl organize olursak, maça o kadar yansıyacağından eminim” diyerek uyarılarda bulundu.
Samsunspor maçı için son taktik çalışmasını yapan ekibimiz de Teknik Direktör Oğuz Çetin, kafasındaki ilk 11'i ararken, yaptığı kadroda yine sürprizlere yer verdi.
Göztepe karşılaşmasında sahaya çıkan birkaç oyuncunun Samsunspor maçında dinlendirilmesi beklenirken, Teknik Direktör Oğuz Çetin son karı vermesi içinde bugün ve yarın yapılacak ter antrenmanını bekliyor.