Boluspor'da genç oyuncular kiraya veriliyor. 2015–2016 futbol sezonunun ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan genç oyuncular, çeşitli takımlara kiraya verilecek. Edinilen bilgiye göre Fahri Eren Pamuk, Melih Ağa, Senad Sancak ve Muhammed Enes Yılmaz çeşitli takımlara kiraya verilecek.

Kırmızı beyazlılar, ilk yarıda forma şansı bulamayan genç oyuncuları kiraya veriyor. Genç oyuncu Mehmet Can Işık'ı Tavşanlı Linyitspor'a gönderen Boluspor transfer komitesi, Fahri Eren Pamuk, Melih Ağa, Senad Sancak ve Muhammed Enes Yılmaz'ı kiralayacak.

Ligin ilk yarısında Boluspor formasıyla PTT 1'inci ligde, kupada ve U21 liginde 8 maça çıkan Fahri Eren Pamuk, ilk yarıda teknik heyetin gözüne giremedi. Kırmızı beyazlıların 23 yaşındaki kalecisi Melih Ağa ise, bu sezon A takımda herhangi bir maçta forma giyemedi. Melih, U21 takımı ile 2 maça çıktı. Geçtiğimiz yıl yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre sahalardan uzak kalan Muhammed Enes Yılmaz ise, sezona U21 takımında başladı. Genç oyuncu ligde ve kupada 1'er maçta forma giyebildi. Kırmızı beyazlıların A takım kadrosunda bulunan anacak U21 takımında forma giyen Senad Sancak'ın da devre arasında kiralık olarak başka takıma gitmesi bekleniyor. Haber Merkezi