Boluspor'dan önemli hamle; Hakan Arslan şimdi ne yapacak!

Boluspor'dan gittiği iddia edilen Hakan Arslan'la ilgili, kırmızı beyalzı yönetimden ciddi bir hamle geldi. Sezon başı hazırlıklarına Boluspor'la sözleşmesi devam etmesine rağmen Şanlıurfaspor çıkan Hakan Arslan, kırmızı beyazlı ekiple yollarını ayırmaya çalışıyordu. Boluspor'da futbolcusu ayrılacaksa bile para kazanmadan ayrılmasına izin vermiyordu. Kırmızı beyazlı yönetim 2014-2015 sezonunda futbolcunun kulüpden alması gereken parayı hesabına yatırarak son hamlesini yaptı. Bundan sonra karar Hakan Arslan'da!

Transfer görüşmeleri kapsamında yıldız oyuncu ile bir türlü yeni sezon için anlaşamayan kırmızı beyazlı yönetim, genç oyuncuyu da kampa davet etmişti. Sezon başı kampına gelmeyerek Şanlıurfaspor ile yeni sezona merhaba diyen Hakan Arslan, bu sezon hangi takımda oynayacak diye merak ediliyordu.

BOLUSPOR'DAN HAMLE GELDİ!

Boluspor yönetimi 2014-2015 sezonunda alması gereken transfer parasının tamamını Hakan Arslan'ın hesabına yatırarak, sözleşmesini 1 yıl daha uzatmış oldu. Son gün yapılan hamle sonrası Hakan Arslan boşa çıkamazken, kırmızı beyazlı yönetim genç oyuncuyu yeni sezon kampına davet edip, sağlık kontrolünden geçmesi istedi.

Gözler Hakan Arslan'da

Şimdi gözler Hakan Arslan'a çevrilmiş durumda. Kendi hesabına paranın yatmasının ardından nasıl bir karar vereceği merak konusu olan Hakan Arslan'ın kampa katılıp katılmayacağıda bilinmiyor.

PARALAR YATTI

Geçen sezondan alacağı olan 69 bin TL haricinde, avukatlık parası 125 bin TL ile birlikte yeni sezon parası 300 bin TL Boluspor tarafından Hakan Arslan'ın hesabına yatırdı.