Yeni sezon hazırlıklarına Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile yaptığı hazırlık maçıyla devam eden Boluspor, rakibini ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar, böylece üçüncü hazırlık karşılaşmasında ilk galibiyetini almış oldu.

Boluspor karşılaşmaya Özkan, Serkan, Mehmet Kuruoğlu, Nurettin, İsa (Samet Eker), Bilal(Serkan Şirin), İshak, Kibong(Emre Taşkoparan), Ali Dere(İlyas), Emre Kılınç(Ahmet Kulabaş), Kenan Şahin(Enes) on biri ile başladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Boluspor oldu. 3'ncü dakikada kazandığı penaltı atışını Kenan Şahin gole çevirerek Boluspor'u 1-0 öne geçirdi. Öne geçmenin morali ile Balıkesir'e oranla topla daha çok oynayan Boluspor, oyunu kontrolünde tutan taraf oldu. Balıkesirspor ise ilk 15 dakikanın ardından oyunda dengeyi kurarak 16'ncı dakikada da beraberlik golünü Gökhan Ünal ile kazandı. 1-1'lik beraberliğin ardından Boluspor kalesine yüklenen Süper lig ekibi istediği galibiyet golüne kavuşamadı.

EMRE'DEN GÜZEL GOL

Boluspor, üzerindeki baskıyı atlatarak Balıkesirspor kalesine yüklenirken, bu atakların bir tanesinde 43'üncü dakikada Kibong'un ara pasını iyi kontrol eden Emre Kılınç, klas hareketlerini göstererek sert vuruşu sonrasında Boluspor'u maçta 2-1 öne geçirdi ve devre bu skorla bitti.

HERKES FORMA GİYDİ

İkinci yarıya tek oyuncu değişikliği ile giden Reha Erginer, defanstan Mehmet Kuruoğlu'nu çıkararak Mehmet Can'ı oyuna dahil etti. İlk yarı ideal kadrosu ile maça çıkan Balıkesirspor ikinci 45 dakikada birçok oyuncusunu oyundan alırken, Boluspor'da da oyuncu değişiklikleri maçın ilerleyen dakikalarında geldi. Hemen hemen her oyuncuya şans veren Erginer, lig öncesi oynadığı üçüncü hazırlık maçını da Balıkesirspor'a oynayarak karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Kırmızı Beyazlılar güçlü Balıkesirspor'u mağlup etmesine rağmen 90 dakika sonunda eksiklikleri de dikkatlerden kaçmadı. Ligin başlamasına kısa bir süre kala Boluspor'un bu eksiklikleri de tamamlaması bekleniyor.